İÇİNİZİ ISITACAK ANKARA MEYHANE ÖNERİLERİ

blog yazısı ekle !

İÇİNİZİ ISITACAK ANKARA MEYHANE ÖNERİLERİ

Bütün bir hafta çalıştınız, inanılmaz derecede yorgunsunuz ve kendinizi ödüllendirmeyi hak ettiğinize inanıyorsunuz ve Ankara'da yaşayıp da dostlarla sevdiğinizle eşinizle beraber meyhaneye mi gitmeyi düşünüyorsunuz? O zaman Ankara meyhane önerileri dikkate alınmalı ve tavsiyelerimize kulak verilmeli.

Çünkü meyhaneye gitmek özel bir zaman dilimidir. Meyhaneye zaten genellikle tek başına gidilmez. Ya dostlarla ahbaplar ile gidilir ya da sevgiliyle veya eşle gidilir. Sonuç itibariyle hepsi aileden bireyler olduğu için meyhane aile ortamının merkezidir. Bu sebeple hafta sonunuzu güzel bir şekilde geçirmek gecenizi İhya etmek istiyorsanız Ankara meyhane önerileri ihtiyacınız olacaktır.

Aşağıdaki önerilerimize kulak verin. Ankara'nın meyhanelerine ne zaman gidilir, nerede ne yenir, kiminle nerede ne içilir hep birlikte göz atalım.

Erkek Erkeğe Takılacaksanız Türk Meyhanesi


Cuma günü iş çıkışı bütün haftanın yorgunluğunu atalım diyorsanız ve erkek erkeğe gidecek yer arıyorsanız tabii ki ihtiyacınız Türk Meyhanesi olacaktır. Ankara meyhane önerileri içerisinde erkek erkeğe gidilebilecek ilk yer her zaman Türk Meyhanesidir.

Son derece nezih ve usul adap ile içkinin içildiği bu yerlerde haftanın bütün yorgunluğunu atabilirsiniz. Şatafatlı ve gösterişten uzak son derece mütevazı ve sevimli olan bu meyhanelerde içki adına aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz. Her şeyden önce aradığınız samimi ortamı buluyorsunuz. Zaten Türk meyhanesinin en önemli özelliği zarafeti ve samimiyetidir.

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Kafa Dinlemek İstiyorsanız Canlı Müziksiz Meyhaneler


Hani derler ya kafa olmuş bir milyon. Dertler üst üste gelmiş her şey ters gitmiş. Bazen böyle olur ya adeta ters şeritte akar hayat. İşte böyle bir hafta geçirdi iseniz ve tamamen gürültüden patırtıdan kalabalıktan uzak bir yer arıyorsanız gideceğiniz yer tabii ki canlı müziksiz meyhaneler olacaktır.

Ankara meyhane önerileri içerisinde canlı müziksiz meyhaneler özellikle kafasını dinlemek isteyenler için ön plana çıkmaktadır. Bu meyhanelerde canlı müzik olmadığı için çok fazla gürültü patırtı olmaz. Dostlar otururlar rahat ve huzur içerisinde sohbetlerini ederler. Hatta hiç konuşmadan saatlerce içkisini yudumlayan da bu meyhanelerde çok bulunur.

Gözden Uzak Olmak İçin Salaş Meyhaneler


Milyonlarca insan yaşıyor Ankara'da. Yazarın dediği gibi eğer bu milyonların içerisinde yalnız kalmayı istiyorsanız yapabileceğiniz en güzel şey Ankara salaş meyhanelerin yolunu tutmak olacaktır. Ankara meyhane önerileri bu bakımdan son derece önemlidir. Aradığınız huzuru sessizliği ve sükûneti salaş meyhanelerde bulabilirsiniz.

Ankara'nın farklı semtlerinde yalan yer alan salaş meyhaneler mütevazı dekoruyla dikkat çektiği gibi gözden ırak olmasıyla da son derece beğeniliyor. Herkes modern yeni popüler meyhanelerin yolunu tutacak diye bir kaide yok. Bazıları için eğlenmek demek dostla beraber oturmak gözden uzak olmak kafayı dinlemek demektir. İşte bunun için salaş meyhaneler son derece ideal yerler.

Eğlenceye Doymak İstiyorsanız Fasıllı Meyhaneler


Hayatta hep efkâr ve dert olmaz. Bu dünya üç günlük dünyadır. Bazen ağlanır bazen gülünür. Umulur ki gülünen günlerin sayısı ağlananların sayısından çok daha fazla olsun. Eğer eğlenmek için Ankara meyhane önerileri isteniyorsa tavsiyemiz fasıllı meyhaneler olacaktır.

Bizim eğlence kültürü içerisinde yer alan fasılın özel bir anlamı vardır. Bildiğiniz canlı müzikten biraz farklıdır. Usulü ve erkânı ile icra edilir. Türk Sanat Musikisinin en müstesna makamlarının yer aldığı fasıl heyetlerinde oldukça kaliteli ve güzel sesler de bulunur.

Peşrev ile başlayıp ara nağmelerle devam edip sonrasında coşmak fasıllı olan meyhanelerde garantidir. Ankara fasıl meyhaneleri bu bakımdan çok güzel bir hizmet veriyor. Oldukça kaliteli olan bu meyhanelerde fasıla doyabiliyorsunuz.

Yaz ve Bahar Akşamlarında Açık Hava Meyhaneleri


Eğer Ankara'nın uzun kışı sizi yormuş ve bu kıştan sonra gönlünüzü eğlendirip hoşça vakit geçirmek istiyorsanız açık hava meyhanelerini tavsiye edebiliriz. Özellikle zarif ve ferah ortam arayanlar için Ankara meyhane önerileri açık hava meyhaneleri şeklinde olacaktır.

Ankara'nın uzak semtlerinde yer alan açık hava meyhaneler olduğu gibi hemen merkezde güzel bahçesi ile hizmet veren açık hava meyhaneleri de bulunmaktadır. Bu bakımdan çok uzaklara gitmeden bile Ankara'nın en merkezi yerlerinde açık hava meyhanesi keyfini yaşayabilirsiniz.

Son derece güzel ve ferah olan yeşilliklerin arasında kuş sesleri içerisinde içkinizi yudumlamak bulunmaz bir keyif alacaktır. Hele de Ankara'nın kalabalığında o yazın sıcak atmosferinde serin bir ortamda dostlarla güzel vakit geçirmek herkese nasip olmaz.

Sadece ferahlamak için değil aynı zamanda romantik dakikaların yaşanmasını da istiyorsanız sevgilinizi veya eşinizi ödüllendirecekseniz yine açık hava meyhaneleri Ankara meyhane önerileri içerisinde başköşede yer alacaktır. Özellikle akşam vakitlerinde gecenin ilerleyen saatlerine doğru Ankara'nın serin akşamında bu meyhaneler son derece romantik bir atmosfere bürünüyor.

Böylece bir taraftan sevgilinizle veya eşinizle şarabınızı veya rakınızı yudumlarken diğer taraftan da muhteşem nezih bir atmosferde aradığınız romantik ortamı oluşturabilirsiniz. Böylece sevgilinizden tam puan alacağınızı şimdiden söylüyoruz.

Doğum Günü Kutlamaları İçin Modern Meyhaneler


Meyhaneler rakının ve şarabın sofraya getirildiği yanına mezelerin balıkların eşlik ettiği özel mekânlardır. Ancak günümüzde giderek meyhaneler de format değiştirmeye başlıyor. Özellikle modern ve yeni meyhaneler organizasyonlar açısından ideal mekânlar olarak birçok kişiyi ağırlamaya devam ediyor.

Özellikle gençler doğum günü kutlamaları için tavsiye istiyorsa Ankara meyhane önerileri içerisinde modern meyhaneleri ön plana çıkartabiliriz. Bu meyhanelerde gençler doğum günlerini kutluyorlar pastalarını kesip daha sonrasında rakısını ve şaraplarını yudumlamaya devam edebiliyorlar.

Ayrıca sadece doğum günü için değil aynı zamanda ev hanımlarının günleri için de meyhaneler öne çıkmakta olan mekân haline dönüştü. Gün yapmak için Ankara meyhane önerileri giderek artıyor. Bayanlar için de son derece cazip bir durum bu. Böylece evde hazırlık derdinden kurtulup daha sonrasındaki temizlik faslından da feragat ediyorlar. Gönüllerini rahatça bu meyhanelerde eğlendirebiliyorlar.

Et ve Balık Sevenler İçin Ocak Başı Meyhaneleri


Rakının da şarabın da yanında balık harika gidiyor. Ankara denizden uzak olsa da mevsim balıklarının en tazesini bulabiliyorsunuz. Eğer Ankara'da canınız rakıyla şarapla ile beraber balık istiyorsa Ankara meyhane önerileri mutlaka dinlenilmeli. Çünkü Ankara'daki meyhanelerde güzel bir şekilde balık pişiriliyor.

Mevsim balıkları ızgara tava olarak sofranıza getiriliyor. Ayrıca deniz mahsullerinden oluşan mezeler de oldukça çeşitli. Böylece özellikle rakının yanında enfes balık sofrası ile beraber karnınızı doyurabiliyorsunuz.

Sadece balık sevenler için değil aynı zamanda kebaptan hoşlananlar için de Ankara meyhanelerinde çok fazla alternatif var. Rahatlıkla Ankara meyhane önerileri Ocak başı meyhaneleri şeklinde tavsiye edilebilir. Böylece bir tarafta taze pişmiş muhteşem soslanmış etleri yerken diğer tarafta da buz gibi rakı yudumlayabilirsiniz.

Az Ödemek İstiyorsanız Fix Menülü Meyhaneler


Ankara'da meyhanede yiyip içmek gönlünüzü eğlendirmek istiyorsanız size tavsiye edebileceğimiz yüzlerce mekân var. Aynı zamanda bu kaliteli eğlence ortamında az ödemek istiyorsanız Ankara meyhane önerileri içerisinde Fix menü olan meyhaneleri ön plana çıkartıyoruz. Böylece hakikaten kaliteli bir ortamda istediğiniz gibi yiyip içebiliyorsunuz ve neticesinde az ödüyorsunuz.

Limitli olan meyhanelerde ortalama 75 lira civarı bir rakam ödeniyor. Tabii ki bu menünün içerisinde sıcak ve soğuk mezeler ara sıcaklar deniz mahsulü ürünler ana yemek bulunuyor. Ayrıca yerli ve yabancı içki de sofranıza getiriliyor. Eğer biraz daha fazla ödeyeyim limitsiz içki opsiyonlarından da faydalanayım diyorsanız 100 lira ödediğiniz zaman limitsiz Fix menü ile beraber gecenizi ihya edip eğlenebiliyorsunuz.

Bu açıdan bakıldığında Ankara meyhane önerileri oldukça çeşitli şekillerde yer alıyor. Yani her zevke her bütçeye herkese hitap eden bir meyhane Ankara'da bulunuyor. En iyisi siz önerilerimize kulak verin size en uygun olan meyhane için bu akşam dostlarla eşinizle sevgilinizle bir rezervasyon yaptırın ve güzel bir gece geçirin.