KENDİNİ ÖZEL HİSSETMEK İSTEYENLERİN MEKÂNI ANKARA GAZİOSMANPAŞA MEYHANELERİ

blog yazısı ekle !

KENDİNİ ÖZEL HİSSETMEK İSTEYENLERİN MEKÂNI ANKARA GAZİOSMANPAŞA MEYHANELERİ

Başkent Ankara kendine has havası olan bu atmosferin içerisinde nezih bir kültürün gelişmiş olduğu müstesna bir yer. Anadolu'nun bağrında bulunan kıraç bir arazinin üstüne muhteşem bir kentin inşa edilmesiyle birlikte çok önemli ve güzel eğlence mekânlarına da ev sahipliği yapıyor. Ankara'nın özel semtlerinden olan Gaziosmanpaşa da meyhaneleri ile ön plana çıkmakta olan bir semt.

Geçmişten beri oldukça elit bir yapıya sahip olan Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri ile de adından söz ettiriyor. Son derece nezih ve kaliteli mekânların bulunmuş olduğu Gaziosmanpaşa'da meyhaneye gitmek adeta bir ayrıcalık. Bu sebeple her akşam Gaziosmanpaşa bölgesinde bulunan meyhaneler dolup taşıyor.

Eğer sizde GOP meyhaneleri merak ediyorsanız mutlaka bir akşam Gaziosmanpaşa'ya uğrayarak buradaki meyhanelere, meyhane kültürüne göz atmalısınız. Emin olun pişman olmayacaksınız. Son derece elit olan mekânlarda sabaha kadar eğlenebilirsiniz.

Dilerseniz birlikte Gaziosmanpaşa'daki meyhaneleri inceleyelim. Bu meyhanelerde ne yenir, ne içilir, usulü adabı nedir birlikte göz atalım.

Elit Mekân Elit Meyhaneler


Bizim eğlence kültürümüz içerisinde çok farklı bir yerde durmakta olan meyhaneler kendine has yapısıyla dikkat çekmektedir. Günümüzün standart gece kulüpleri veya barları gibi bir mekân değildir. Meyhaneler kendine has dokusu ve yapısı olan aile ile gidilebilecek nezih ortamlardır. Bu sebeple meyhanelerin bulunduğu lokasyon da son derece önemlidir.

Ankara özelinde konuşacak olursak Ankara'da bulunan meyhanelerin en müstesna olarak yerleşmiş olduğu lokasyon Gaziosmanpaşa'dır. Uzun zamandır son derece kaliteli bir bölge olarak yerleşim yeri olarak kullanılmakta olan Gaziosmanpaşa aynı zamanda bağrındaki meyhane türleri ile de özel bir hizmet sunuyor.

Son derece elit insanların güzergâhı olan Gaziosmanpaşa'da felekten bir gece çalmak hakikaten müstesna bir zaman dilimi olacaktır. Gaziosmanpaşa yerleşkesine yakışan son derece kaliteli ve dekorasyon açısından güzel olan bu meyhanelerde muhteşem bir gece geçirebilirsiniz.

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Misafirlerinizi Ağırlamak İçin Daha Güzelini Bulamazsınız


Özellikle sizin için önemli olan misafirler ağırlayacak prestijli mekânlara ihtiyacınız varsa Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri bunun için son derece uygundur. Hakikaten elit mekânlar olan Gaziosmanpaşa'daki meyhaneler müstesna meyhaneciler tarafından işletilmektedir. Bu sebeple misafirlerinizi götürdüğünüzde yüzünüz ak bir şekilde meyhaneden çıkabilirsiniz.

Özellikle iş toplantıları yapmak ve il dışından gelen kaliteli misafirleri ağırlamak istiyorsanız bu meyhaneler sizin için son derece uygun olacaktır. Mefruşat bakımından farklı konseptlerin yer almış olduğu Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri en modern ve klasik çizgileri taşıyan meyhaneleri bünyesinde barındırmaktadır.

Eğer siz modern görünümlü olan meyhanelerden hoşlanıyorsanız Ankara'nın Gaziosmanpaşa semtinde bu meyhanelerden oldukça fazla var. Işıltılı mekânlar, muhteşem avizelerin altında dostlarınızla yemek yiyebileceğiniz modern tasarımlı olan masalar sandalyeler ve buna eşlik eden sunum. Hakikaten Premium bir havanın hissedilmiş olduğu bu meyhaneler göz dolduruyor.

Eğer sizin ihtiyacınız tamamen otantik havada tasarlanmış olan klasik tarzdaki Türk Meyhanesi ise yine Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri arasında aradığınızı bulabileceksiniz.

İsimleriyle Sizi Meftun Edecek Mekânlar


Eğer felekten bir gece çalmak istiyorsanız Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri sizi bekliyor. Oldukça kaliteli olan bu mekânlarda dostlarla beraber yiyip içip eğlenebilirsiniz. Son derece nezih meyhaneciler tarafından işletilmekte olan Ankara'nın Gaziosmanpaşa semtindeki meyhaneler sadece ismi ile bile sizi başka âlemlere götürmeye yeter.

Meyhanelerin isimlerinin özel olması İstanbul'da başlamış olan bir gelenektir. Böylece meyhaneye gelmekte olan müdavimler kendi fikir ve ruh dünyaların yansıtmakta olan meyhane isimleriyle beraber adeta özdeşleşirler. Bu bakımdan Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri isimleri incelendiğinde de aynı durumla karşılaşırsanız.

Bazılarında tarihin derinliklerinden gelmekte olan muhteşem bir ruh hissedilirken bazılarında ise meyhane işletmecisinin akıllara kazınmış olan ismi meyhaneye de isim olmaktadır. Böylece meyhaneleri tek tek incelendiğinde hakikaten her hattıyla Mefruşatı ile işletmecisinin kalitesiyle ismiyle özel ve müstesna yerler olduğu çok daha iyi anlaşılabilecektir.

GOP Meyhanelerinde Rakı Balık Keyfi


Bizim için meyhanede her şeyin eksikliği mazur görülebilir belki. Mefruşat biraz eksik olabilir. Oturduğunuz sandalyenin masanın servis tabaklarının kalitesinde yine istediğiniz Premium havayı bulamayabilirsiniz. Ama meyhanede öyle bir şey vardır k o olmasa her şey eksik sayılır. Neyden bahsediyoruz? Tabii ki rakıdan.

Eğer Türk Meyhanesi konseptinde eğlenmek istiyorsanız mutlaka sofranızın başköşesinde rakı bulunacaktır. Bütün muhabbet zaten rakının çevresinde şekillenir. Rakı olmadan muhabbet eksik kalır. Şöyle buz gibi bir rakı yudumlamadan gecenin keyfini varamazsınız. Bu her yerde olduğu gibi Ankara'da da aynen geçerlidir. Bu sebeple Ankara Gaziosmanpaşa Türk meyhaneleri rakının en alasının içilebileceği özel mekânlar olarak öne çıkıyor.

Gaziosmanpaşa semtindeki kaliteli meyhanelere gittiğinizde rakının alasını içebilirsiniz. Fakat bildiğiniz gibi rakı genellikle balıkla beraber servis edilir. Ama Ankara'da deniz yok, balık olur mu demeyin lütfen. Mevsim balıklarının en tazesi masanıza servis edilir. Bu konuda kallavi bir sofra ile içiniz rahatlatır.

Rakının olmazsa olmazı olan lüferden çinakopa kadar aradığınız her türlü balık çeşidi Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri içerisinde size sunuluyor. İsterseniz tava isterseniz ızgara servis yapılıyor. Kışın soğuk gecelerinde içinizi ısıtacak rakıya eşlik eden hamsi ızgara nasıl olur? Bizce harika olur. İşte aradığınız bütün bu lezzetler size bu meyhanelerde sunulacaktır.

Söğüt Altında Rakı Muhabbeti


Özellikle Ankara'nın sıcak yaz günlerinde serin bir mekân arıyorsanız mutlaka Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri civarındaki açık olan mekânlara göz atın. Zira oldukça kaliteli olan açık hava meyhaneleri Gaziosmanpaşa semtinde çok fazla sayıda bulunuyor. Çok ince bir zevkin dizayn etmiş olduğu bu meyhanelerin açık olan bölümleri gerçekten görülmeye değer.

Bazıları müstesna bir bahçenin içerisinde yerleşmiş olan ve Türk Meyhanesi konseptinde mefruşatla dekore edilmiş meyhanelerde klasik açık hava meyhanesi tadını bulabiliyorsunuz. Oldukça yeşil olan bir bahçenin içerisinde sıcak yaz akşamlarında soğuk rakıyı yudumlamak hakikaten bulunmaz bir keyif olsa gerek.

Birçok açık hava meyhanesinde ağaç olarak özellikle söğüt tercih edilmiş. Söğüdün o zarif yapraklarının altında dostlarla beraber bir dost meclisi kurup rakınızı ve şarabınızı yudumlamanız hakikaten muhteşem bir keyif olacaktır. Böylece dakikaların nasıl geçtiğini anlamadan açık havada içkinizi yudumlarken diğer taraftan da dostlarla dertleşebilirsiniz.

Özellikle dolunayın bulunmuş olduğu gecelerde açık hava meyhanelerine mutlaka eşinizle evli değilseniz de sevgilinize gitmeye çalışan. Son derece romantik olan bu mekânlarda aradığınız huzuru bulabilirsiniz. Çünkü bütün açık hava meyhanelerinde mekân ona göre tasarlanmış, sizin konforunuz düşünülmüştür.

Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri kalabalık olan şehir ortamından size adeta nefes aldıracak olan özel mekânlardır. Kapalı olan meyhanelerin bile yeni modern pergole sistemleri ile beraber bir anda açılıp size istediğiniz temiz atmosferi sunması gerçekten hoş. Böylece son derece modern bir şekilde dekore edilmiş olan meyhaneler bir anda açık hava meyhanesine bürünebiliyor.

Dünya Tatları, Enfes Şaraplar


Bizim meyhanelerin bizim başköşesinde her zaman rakı vardır ama şarabın da özel bir yeri mutlaka bulunur. Özellikle Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri için rezervasyon yaptırdıysanız sadece Türk mutfağından değil dünya mutfağından da farklı tatlarla beraber güzel şaraplar tadabilirsiniz.

Oldukça geniş olan şarap dolapları sayesinde en yeni mahsullerden klasik olan ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesi bu meyhanelerin dağarcığında yer alıyor. Böylece Siz hangi tattan hoşlanıyorsanız ve hangi renk şarabı tercih edecekseniz mutlaka sipariş verebiliyorsunuz.

Müşterilerinin keyfine ket vurmamak için meyhaneciler bu konuda oldukça bonkör davranıyorlar. Kırmızı şaraptan beyaz şaraba kadar bütün damak tatlarına hitap eden yerli şaraplar olduğu gibi dünyanın bir ucundan gelmekte olan otantik tatlar ve şaraplar da mutlaka meyhanelerde bulunuyor. Sizin yapmanız gereken dostlarla bu meyhaneye gidip Bu harika lezzetleri tatmak.

Sırf Meze İçin Meyhaneye Gidilir Mi?


Bu enteresan soruya eğer Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri ortamında daha önce bulunduysanız mutlaka evet cevabını verirsiniz. Çünkü oldukça kaliteli ve geniş olan meze menüsüyle dikkat çekiyor bu meyhaneler. Sıcak ve soğuk mezelerin ayrı olarak servis edildiği meyhanelerde rakının ve şarabın yanında ayrı konseptteki mezeler sofranıza eşlik ediyor.

Yoğurtlu mezelerden sebzeli ve otlu olan mezelere kadar çok geniş bir ürün portföyü bu meyhanelerde yer alıyor. Türk Meyhanesi denince akla gelen cacık, şakşuka mutlaka masanızda bulunuyor. Ayrıca artık bizim de bir parçamız haline gelmiş olan Yunan ve Rum mezeleri de sofranızdan eksik olmuyor. Böylece muhteşem lezzetler eşliğinde rakınızı veya şarabınızı yudumlayabiliyorsunuz.

Eğer tercihinizi şaraptan yana kullanmışsınız yine oldukça yumuşak olan mezeler sofranızda size eşlik edebiliyor. Bu konuda çok geniş bir peynir alternatifi bulunan meyhanelerde şarabın rengine göre farklı peynirden oluşan mezeler hemen sofranıza servis ediliyor. Daha ne olsun?

Nezih Mekân Ekonomik Fiyat


Dostlarla veya ailenizle beraber Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri içerisine eğlenmeye karar verirseniz emin olun ekonomik anlamda da son derece rahat edeceksiniz. Oldukça kaliteli olan birçoğunda wifi özelliği bulunan bu meyhaneler size Fix menü kolaylığını beraberinde getiriyor.

Fixmenü deyince başka yerlerde olduğu gibi bir iki çeşit meze ve bir kadeh rakı ile sizi göndermiyorlar.

Eğer limitli olan Fix menü tercih ettiyseniz 75 lira karşılığında 4 kişi 70lik veya kişi başı 2 bira içebiliyorsunuz. Yanında 6 çeşit farklı meze de size sunuluyor. Bununla da yetinmeyen işletmeci aynı zamanda ara sıcaklardan iki çeşit sofranıza getiriyor. Balık kokoreç, deniz mahsulü, kalamar tava, ne arıyorsanız ara sıcaklarda zaten mevcut. Ana yemek sunumunu da ihmal etmeyen limitli menü balık çeşitlerinden tavuk şiş, ızgara köfteye kadar geniş bir et yemeği alternatifini bulunduruyor. Unutmadan hemen ilave edelim ki bu limitli menüde fasıl da fonda duruyor.

Eğer limitsiz menü tercih ederseniz ödeyeceğinizi rakam sadece 90-100 liraya çıkıyor ve bunun karşılığında yine fasıl eşliğinde istediğiniz mezelerden tadıp ara sıcaklarla karnınızı doyururken diğer taraftan da limitsiz yerli içki ile sabaha kadar eğlenebiliyorsunuz. Bunun gibi birçok farklı alternatif Fix menülerin bulunmuş olduğu Ankara Gaziosmanpaşa meyhaneleri en nezih ortamlardan açık hava meyhanesi konseptine kadar aradığınız her türlü keyfi size sunabiliyor.