İÇİNİZİ RAHATLATACAK ANKARA MEYHANE FİYATLARI

blog yazısı ekle !

İÇİNİZİ RAHATLATACAK ANKARA MEYHANE FİYATLARI

Sadece Ankara'nın değil ülkemizin de en önemli eğlence kültürü arasında meyhane bulunmaktadır. Meyhane kendine has özellikleri ile sunum tarzıyla içkileri ile mezeleri ile adından söz ettiren bir kültür olarak ünü yurtdışına kadar ulaşmış olan eğlence piyasasının gözbebeği mekânlardır. Bu sebeple Başkentte yaşayan insanların da Ankara meyhane türlerinden tercih edecek olduklarına rağbet göstermesi gayet doğaldır. Bu noktada en önemli unsurlardan birisi de Fiat portföyüdür. Ankara meyhane fiyatları bu açıdan değerlendirildiğinde yüz güldüren sonuçlara imza atmaktadır.

Arkadaşlarla eş dostla aile ile beraber Ankara'da meyhaneye gidip eğlendiğiniz de cüzdanınızı boşaltmanıza gerek kalmaz. İstanbul veya sahil kasabalarında olduğu gibi meyhaneye tonla para harcamazsınız. Oldukça cüzi rakamlara vermeniz gerekeni masayı bırakıp çıkabilirsiniz. Çünkü Ankara'daki meyhane işletmecileri memur kenti olan Ankara'nın hak etmiş olduğu eğlenceyi oldukça ekonomik fiyatlarla sunuyor. Ankara meyhane fiyatları bu bakımdan gerçekten çok uygun.

ANKARA MEYHANELERİ LİSTESİ


Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


Yiyin, İçin, Eğlenin - Hayat Kısa

Eğer meyhanenin müdavimi iseniz ve Ankara'da yaşıyorsanız gayet iyi bilirsiniz ki Ankara meyhane fiyatları her bütçeye hitap eder. Öyle dolgun cüzdanlarla meyhaneye gitmenize gerek yok. Bir Akşam iş çıkışı dostlarla birlikte meyhaneye gidip yiyip içtiğinizde gayet makul bir fiyat ödeyip evinize dönebilirsiniz.

Ankara kendine has olan meyhane kültürünün içerisinde ekonomik fiyatlarla da Türkiye'de anılan mekânlara sahiptir. Meyhane işletmecileri kaliteden asla taviz vermeden belirli standartları yakalayarak uygun fiyat portföyünü müşterilerine sunabiliyor. Sonuç itibarıyla sirkülasyonu çok olan mekânlar zaten müşterilerin çokluğundan dolayı rahat bir şekilde para kazanabiliyorlar.

Bu sebeple de oldukça uygun fiyatları müşterilerine çok rahat bir şekilde sunabiliyorlar. Ankara meyhane fiyatları ve aynı menüleri İstanbul'da veya Ege'deki meyhaneler ile kıyasladığınızda aradaki farkı çok net bir şekilde görebiliyorsunuz. Bazıları meyhanelerdeki fiyatı duyunca acaba kalitede bir sıkıntı mı var mı diye düşünebilir. İçiniz rahat olsun. On numara hizmet 5 yıldızlı servis ama uygun fiyat Ankara'daki neredeyse bütün meyhaneler için geçerlidir.

Rakı Balık da Mı Ucuz?

Meyhaneye gelenlerin en çok sevdiği içki elbette ki rakıdır. Bizim milli içkimiz haline gelmiş olan rakı öyle bir kadehle bırakılacak bir içki türü değildir. Genellikle şişenin dibini görmek gerekir. Bu sebeple rakı severler için Ankara'daki meyhaneler oldukça konforlu ve rahat bir hizmet sunmakta. Çünkü Ankara meyhane fiyatları içerisinde rakının olduğu menüler de gayet uygun.

Bilindiği üzere rakı tek başına içilmez. Yanında genellikle meze veya balık tercih edilir. Özellikle balık tercih ediyorsanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız ödemeniz gereken rakamları gayet iyi bilirsiniz. Hele bir de içtiğiniz meyhane Boğaz manzaralı ise cüzdandaki para genelde yetmez kredi kartına yüklenirsiniz. Ama Ankara'da yaşıyorsanız durum tam tersidir. Rakının yanına istediğiniz en taze mevsim balığını sipariş verin doymazsanız bir daha verin oldukça makul fiyatlar ödeyip çıkabilirsiniz, dert etmeyin.

"Bu Fiyata Ancak İki Çeşit Meze Olur" Mu Diyorsunuz

Ankara meyhane fiyatları duyulduğunda bazılarını kafasında bir takım soru işaretleri oluşuyormuş. Özellikle rakı içki tamam da yanında sunulan mezelerde çeşit az mı oluyor diye merak ediliyor. Bu konuda da içiniz rahat olsun Ankara'da hangi meyhaneye giderseniz mutlaka kaliteli mezeler ile karşılaşırsınız. Zaten çoğunda Fix menü konsepti geçerli olduğundan dolayı hem sıcak hem de soğuk mezeler size eşlik eder.

Rakının yanında ayrı mezeler şarabın yanında ona uygun mezeler de mutlaka getirilir. Bu konuda da Ankara'daki meyhaneler hatırı sayılır bir kaliteye sahiptir. Şarabın rengine göre ayrı meze getirilir sıcak mezeler oldukça kaliteli şekilde hazırlanır. Deniz mahsullerinden elde edilen mezeler bilhassa rakının yanında mutlaka sunulur. Soğuk mezeler bakımından da sadece Türk mutfağı değil Yunan mutfağının ve Rum mutfağının da en kaliteli ürünleri masanızda yer alır.

Yani öyle dert ettiğiniz gibi iki çeşit meze ile sizi eve göndermezler. Rakının şarabın yanına en kallavi mezeler ikram edilir. Bu sebeple zaten Türk meyhanelerinin en önemli özelliklerinden birisi genellikle ana yemek ikramının olmamasıdır. Ha siz açsınızdır, tercih edersiniz, ana yemek mutlaka sunulur. Ama genellikle Ankara Türk meyhanesi konseptinde rakının ve şarabın yanında sunulmakta olan sıcak ve soğuk mezeler doymanız için yeterlidir. Hele bir de balık restoranda karnımızı doyuruyorsanız başka bir şeye ihtiyaç duymazsınız.

İçki ve Meze Uygun... Ya Canlı Müzik?

"Tamam! Anladık, içki ve mezeler gayet uygun fiyatlı." dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer aklınızda "canlı müzikli meyhaneler de bu kadar uygun mu?" diye bir soru varsa hemen cevabını birlikte verelim. Ankara'da canlı müzik hizmeti veren onlarca meyhane var. Kiminde fasıl kiminde Türk Sanat Müziği kimindeyse en modern şarkıların yer aldığı harika mekânlar. Ankara meyhane fiyatları içerisinde yer almakta olan canlı müzikli meyhanelerde de aşağı yukarı bu fiyatlara rakınızı yudumlayıp şarabınızı içebilirsiniz.

Evet, yanlış okumuyorsunuz. Canlı müzikli mekânlarda bile sizin için en uygun fiyatlı olan menüler yer alacaktır. Kafanıza göre masayı donat dediğinizde bile bu tip mekânlarda ödeyeceğiniz rakam oldukça makuldür. "Ben tek başıma meyhaneye gitmiyorum, kalabalık dostlarla birlikte gidiyorum" diyorsanız yine içiniz rahat olsun. Eğer hesap size kaldıysa ekstra kalemler adisyonda çıkmaz. Bu konuda da son derece etik davranmakta olan Ankara meyhane işletmecileri menüde ne yazıyorsa hesaba onu yansıtır.

Özellikle canlı müzikli fasıllı olan mekânlara gittiyseniz sınırsız bir şekilde yiyip içebilir, eğlenebilirsiniz. Bir taraftan müziğin ritmiyle koşarken diğer taraftan "Eyvah birkaç saat sonra ne ödeyeceğim?" diye dert etmenize gerek yok. Eğlencenizi boş yere bölmeyin. Gönlünüz rahat olsun diyoruz sürekli. Çünkü gerçekten Ankara'daki meyhaneler en uygun fiyatları belirleyerek müşteri portföyünü geniş tutuyor.

En Ekonomik Rakamlar Fix Menüde

"İyi güzel hoş da henüz bir rakam telaffuz etmediniz. Yiyip, içeceğiz, eğleneceğiz ne ödeyeceğiz?" diye merak ediyorsanız size örnek bir Fix menüden bahsedelim. İnceleyeceğimiz Fix menü cuma ve cumartesi akşamlarına mahsus bir fasıl meyhanesi Fix menü içeriği. Dikkat edin, fasıl meyhanesi diyoruz. Yani canlı müzik hem de en kralından fasılla beraber karşınızda olacak. Böylece Ankara meyhane fiyatları hakkında daha net bilgi sahibi olmuş olacaksınız.

Menü kişi başı olarak tasarlanmış. Limitli Fix menü adıyla sunuluyor. menünün içerisinde 4 kişilik 70lik veya kişi başı 2 bira veya meşrubat var. Nasıl gayet iyi değil mi? Üstelik bu Fix Menüde ana yemek de seçebiliyorsunuz. İstavrit, mezgit, hamsi, Levrek, çupra, palamut menünün alternatiflerinden bazıları. Balık değil de tavuk istiyorsanız şiş tavuk ve alternatif olarak yine ızgara köfte ana yemek konseptinde yer alıyor.

Limitlı olarak belirlenmiş olan bu Fix menüde yer alan mezeleri şimdi sıralayacağız ve emin olun bu nasıl limitli menü diye kendi kendinize soracaksınız. Ankara meyhane fiyatları içinde yer alan limitli menünün mezelerini incelediğimizde 6 çeşit meze var: Ezine peynir, Sultan ezme, köpoğlu, tabule, fava, atom. Ara sıcak ikramlarında ise deniz mahsulleri böreği, balık, Kokoreç. Tercih size kalmış. İşte bu limitli olarak belirlenen fix menü için ödemeniz gereken rakam sadece 300-400 lira. Evet, yanlış okumuyorsunuz sadece 300-400 liraya bütün bu opsiyonlardan Ankara meyhane konsepti içerisinde faydalanabilirsiniz.

Limitsiz Fix Menü Avantajları

Yine Ankara meyhane fiyatları için daha net bir fikir sahibi olmanız açısından limitsiz olan bir Fix menü inceleyelim. Tıpkı yukarıdaki limitli olan menüde olduğu gibi 6 çeşit meze size sunuluyor. Yanında ara sıcaklar deniz mahsulleri börek türleri balık veya kokoreç mutlaka yer alıyor. Ana yemek tercihinde de bulunabiliyorsunuz. Yine mevsim balıkları, tavuk şiş veya ızgara köfte bu menünün başköşesinde bulunuyor.

Ekstra olarak limitsiz içki ikramı menünün öne çıkan özelliği. Böylece gece boyunca içebilir yiyebilir keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Söylemeyi unutmayalım yine fasıl fonda bulunuyor. Hem de canlı fasıl fırsatından yararlanabiliyorsunuz ve limitsiz olan Fix menü için ödemeniz gereken rakam Ankara meyhane fiyatları konseptinde neredeyse her yerde 300-400 lira. Hal böyle olunca her bütçeye hitap eden farklı çözümlerin bulunduğu Ankara meyhaneleri insanı cezbediyor değil mi?

Ankara'daki en lüks meyhanelere dahi yolunuz düşse ödeyecek olduğunuz rakam minimum 350 maksimum 500 lira arasında değişiyor. Çok küçük farklılıklarla hemen hemen bütün Ankara meyhane fiyatları bu aralıkta yer alıyor sizler için. Sınırsız ve limitsiz içkinin bulunmuş olduğu, ana yemek yanında ara sıcakların ikram edildiği, sadece Türk mezelerinin değil Yunan ve Rum mezelerinin de sofranıza konduğu, Rakının yanında envaİ çeşit şarabın servis edildiği harika mekânlarda 300 ile 500 lira arasında ödeyerek öğrenebiliyorsunuz.

Üstelik bu mekânları neredeyse tamamında canlı müzik fasıl gibi opsiyonlar mutlaka size eşlik ediyor. Boşuna demiyoruz Ankara meyhane fiyatları gerçekten her bütçeye uygun diye. Bu sebeple eğlence herkesin hakkıdır diye düşünen Ankara'daki meyhane işletmecileri gerçekten harika bir hizmete imza atıyor ve Ankara sakinlerine kaliteli eğlenceyi uygun fiyata sunuyor. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız, akşamları ne yapacağım diye düşünüyorsanız dert etmenize gerek yok. Alın arkadaşınızı eşinizi dostunuzu ve bu meyhanelere mutlaka gidin.

Bazı mekanlar Rakını Da Al Gel kampanya ve fırsatları yapıyorlar. O durumda fiyatlar 150 TL ile 250 TL arasında değişebiliyor.