ANKARA MEYHANE REZERVASYON İÇİN SAYFALARIMIZA GÖZ ATIN

blog yazısı ekle !

ANKARA MEYHANE REZERVASYON İÇİN SAYFALARIMIZA GÖZ ATIN

Türkiye'nin en büyük dertlerinden birisi olan Ankara çok farklı tarihi ve tabii dokuyu bünyesinde barındırıyor. Bununla beraber eğlence bakımından da farklı bir kültürün yaşandığı Ankara'nın en önemli özelliklerinden birisi de uzun zamandır hizmet vermekte olan meyhaneleridir. Ankara meyhanesi diye bir kavram artık literatürde de yerini alıyor.

Her ne kadar meyhane denilince genellikle akla sahil kasabaları ve İstanbul gelse de Ankara meyhaneleri incelendiğinde hakikaten on numara mekânlar olduğunu daha iyi anlayabiliyorsunuz. Meyhane adına ne arıyorsanız hepsi Ankara'da fazlasıyla mevcuttur. Üstelik son derece kaliteli ve nezih mekânlar.

Oldukça elit hizmetlerin olduğu bu meyhanelerde rahat bir şekilde yiyip içmek için rezervasyon almak sizin adınıza son derece doğru olacaktır. Aksi takdirde kalabalık olan meyhane ortamında yer bile bulamayabilirsiniz. Çünkü Ankara meyhaneleri özellikle akşamları dolup taşıyor Ankara meyhane rezervasyon almak için web sayfalarımızda birbirinden farklı alternatifler bulunuyor.

Ankara'da hangi meyhanede ne zaman ne yenir ne içilir ve ne zaman için rezervasyon yaptırmak doğru olur? Merak ediyorsanız aşağıdaki önerilerimize kulak verin.

Türk Meyhanesinin En Güzel Vakti Akşamlardır


Eğer tercihiniz Türk meyhanesinden yana olacaksa ve Ankara'da yaşıyorsanız mutlaka akşam dostlarla veya sevdiklerinizle beraber bu meyhanelere gitmelisiniz. Akşam Türk meyhanesi için en uygun vakittir. Bunun birçok sebebi bulunmaktadır. Bunların en başında da akşamın bir melankoli ve hüzün vakti olması gelmektedir.

Ankara meyhane rezervasyon yaptırarak bir Türk meyhanesine gittiğinizde özellikle akşam güneşin batış vakti orada iseniz efkârlanmamak elde değil. Zaten bizim Türk meyhanesinin en önemli özelliği efkârlı olan müdavimlerinin bulunmasıdır. Hatta meyhane denince birçok kişinin aklına direk olarak efkârlı ve dertli olan masalar çağrışım yapmaktadır.

Özellikle erkek kültürü açısından derdin paylaşılacağı bu ortamlar son derece önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Çünkü bizim toplum yapımız gereği erkekler kolay kolay içini dökemezler. Bundan dolayıdır ki Türk meyhanesi erkeklerin derdini anlatabilmesi ağlayabilmesi için kapılarını açmaktadır. Bilhassa akşam vakitleri iş çıkışı uğranılan bu mekânlarda güzelce yiyip içip eğlenilirken diğer taraftan da dostlarla dertleşilir.

Eğer siz de Ankara'da bulunan ve birbirinden eşsiz hizmetleri size sunan Türk meyhaneleri için plan yapıyorsanız sayfalarımızdaki Türk meyhanelerini inceleyip Ankara meyhane rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Yaz ve Bahar Akşamlarında Tabii Ki Açık Hava Meyhaneleri


Derler ki her meyhanenin bir vakti zamanı vardır diye. Özellikle açık hava meyhanesine gitmeyi düşünüyorsanız Ankara'nın muhteşem yazını ve baharını beklemelisiniz. Soğuk ve çetin bir kıştan sonra tabiatın yeşerip canlanmaya başladığı bahar mevsiminde açık hava meyhaneleri son derece güzel olmaktadır.

Ancak bahar aylarında açık hava meyhanesine gitmek istiyorsanız Ankara meyhane Rezervasyon opsiyonlarımızdan da faydalanmanız gerekiyor. Çünkü bu meyhaneler özellikle bahar ve yaz akşamlarında dolup taşıyor. Adeta yer bulamıyorsunuz.

Açık hava meyhanelerinin özellikle yaz ve bahar akşamlarında bu kadar cazip olmasının sebebi tabii ki muhteşem bir atmosferi bünyesinde barındırıyor olması. Genellikle açık hava meyhanesi diye adlandırılan meyhaneler aslında kapalı olan mahfilleri bulunan Klasik Türk meyhaneleridir. Fakat bu meyhanelerin arka kısmında yer alan bahçelerinin genişliği ile birlikte yaz ve bahar mevsimlerinde açık hava meyhanelerine dönüşmektedir.

Son derece serin bir yaz akşamı veya bahar akşamında bu meyhanede eşinizle sevgilinize ailenizle ve dostlarınızla çok güzel bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Oldukça nezih ve otantik olan mekânın dikkat çekici yönü sade ve mütevazı olan dekorudur. Dekor olarak zaten daha çok doğal bitkiler ağaçlar ve çiçekler kullanılmaktadır. Çimenlerin üstüne kurulmuş olan ahşap masa ve sandalye de bu doğal ve natürel dokuyu bütünleştirmektedir. Böylece son derece nezih ve doğal bir ortamda rakınızı yudumlarken diğer taraftan da dostlarla beraber sohbet edebilirsiniz.

Eğer açık hava meyhaneleri için Ankara meyhane rezervasyon opsiyonundan faydalanmayı düşünüyorsanız ve sevgilinizi götürme gibi bir planınız varsa mutlaka mehtaplı geceleri tavsiye ediyoruz. Oldukça romantik olan bu gecelerde şarabınızı yudumlarken aradığınız ambiyansı da bulabiliyorsunuz.

Organizasyonların Vazgeçilmez Adresi Ankara Meyhaneleri


Günümüzde birçok organizasyon artık Ankara'da meyhanelerde yapılıyor. Son derece kaliteli işletmecilik anlayışı ile beraber meyhaneciler bu konuda oldukça mahirler. En kalabalık grupları dahi ağırladıklarında hiçbir hataya yer vermeden kaliteli bir şekilde hizmet sunabiliyorlar. Ancak kalabalık organizasyonlardan önce Ankara meyhane rezervasyon ile beraber yer ayırmanızı da tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde kalabalık olan grubunuz oturacak yer bile bulamayabilir.

Kalabalık şekilde gruplar halinde organizasyon yapa meyhanelerde yemek yenmesi aslında bir gelenek haline gelmiş durumda. Memur kenti olan Ankara'da veda yemekleri için en ideal ve nezih olan mekânlar be meyhanelerdir. Birilerinin tayini çıktığında zaten meyhaneye gitmeyi dört gözle bekleyen birçok kişi için bahane hazır hale geliyor.

Aynı zamanda ev hanımları için de son dönemde altın ve para günlerinin Ankara meyhanesi ortamında yapılması giderek yaygınlaşıyor. Ankara meyhane rezervasyon yaptırarak bayanlar rahat bir şekilde günlerini burada yapıyorlar. Böylece evdeki temizlik yemek yapma tatlıları hazırlama gibi bütün dertlerden de kurtulmuş oluyorlar.

Organizasyon denince meyhane ortamında genellikle doğum günü kutlaması da son yıllarda gelenekselleşmeye başlıyor. Özellikle gençler tarafından tercih edilen bu uygulama yaygınlaşıyor. Modern meyhaneler bunun için son derece uygun. Bir tarafta rakınızı ve şarabınızı yudumlayıp eğlenirken diğer tarafta getirmiş olduğunuz pasta ile birlikte doğum gününüzü kutlayabiliyorsunuz. Hatta meyhanede sizi tanımayanlar da alkış tufanına eşlik ediyor.

Yunan Meyhanelerinin Muhteşem Atmosferi


Hemen kapı dibi komşumuz olan Yunanlılar bizimle tarih birlikteliği yaşadığı gibi aynı zamanda eğlence ve mekân birlikteliği de yaşıyorlar. Çünkü bizim eğlence kültürümüzün merkezinde bulunan meyhane Yunanlılar için de aynı şekilde yer alıyor. İsimler değişiyor dekorasyon biraz değişiyor bazı usul ve adaplar değişiyor. Ama genel itibari ile Yunan meyhane kültürü de Ankara'da yaşamaya devam ediyor.

Zaten siz Ankara meyhane rezervasyon ile birlikte bir Yunan meyhanesine gittiğinizde mavi ile beyazın iç içe geçmiş olduğu dekorasyondan kendinizin nerede olduğunuzu hemen anlayıveriyorsunuz. Muhteşem Ege esintilerini hissetmeniz için zaten fonda yer alan canlı müzik de bunun cabası oluyor. Böylece muhteşem müzikler eşliğinde dostlarla beraber eğlenebiliyorsunuz.

Özellikle canlı müziğin yapıldığı Yunan meyhanelerinde sunulan enfes mezeler ve ara sıcaklarla birlikte Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini de bulabiliyorsunuz. Özellikle ara sıcak formatında getirilen balıklar ve deniz mahsulleri görülmeye değer. Artık Yunan sofralarında olduğu kadar Türk meyhanelerinin de vazgeçilmezi haline gelen fava, Girit ezmesi, karides güveç bu sofraların vazgeçilmezi olarak size ikram ediliyor.

Yunan meyhanesinin en önemli özelliklerinden birisi olan sirtaki de sizin için bu meyhanelerde yer alıyor. Bütün bu opsiyonlardan faydalanmak için Ankara meyhane rezervasyon yaptırdığınızda gerisi zaten işletmeciler tarafından devam ettiriliyor. Sizin yapmanız gereken sevdiklerinizi alıp bu meyhanelere gitmek.

Ankara Meyhane Rezervasyon Nasıl Yaptırılır?


Ankara'da yer alan farklı semtlerde bulunan meyhaneler bir araya getirildiğinde yüzlerce alternatif oluşuyor. Hal böyle olunca akşamlarınızı ihya etmek dostlarla beraber güzel bir gece geçirmek istiyorsanız meyhaneler için rezervasyon almanız en doğru tercih olacaktır. Aksi takdirde özellikle yoğun bir geceye denk düştüğünüzde ya istediğiniz yerde oturamıyor ya da oturacak yer hiçbir şekilde bulamıyorsunuz.

Ailenizle veya dostlarınızla birlikte akşam için plan yapıyorsanız Ankara meyhane rezervasyon için bizim sayfalarımız yeterli olacaktır. Ankara'daki en müstesna ve nezih olan meyhanelerin tamamı sayfalarımızda yer alıyor. Kategorize edilmiş olan sayfalara göz attığınızda zaten meyhanelerin listelerini görebiliyorsunuz. Gidecek olduğunuz yeri belirlediyseniz yapmanız gereken yere göre aratma yaptırmaktır. Böylece hangi semtte hangi meyhaneler var karşınıza çıkıyor. Eğer meyhane konusunda tercihiniz yerden ziyade türü ise yine bununla ilgili de bütün alternatifler sayfalarımızda bulunuyor. Yapmanız gereken şey menülerde tercihlerde bulunmaktan ibarettir.

Bununla birlikte sayfalarımızda meyhaneler ile ilgili detaylı bilgiler de yer alıyor. Bir meyhanede ne yenir neler içilir neler dinlenir meyhanenin ortamı nasıldır müdavimleri kimlerdir? Hepsini öğrenebiliyorsunuz.

Meyhaneler sürekli olarak etkinliklerin yapıldığı yerler olduğu için ne tür etkinliklerin bulunduğunu hemen öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca sahneye kimin çıktığını, hangi tip müziğin devreye girdiğini, fasıl olan meyhanelerin hangisi olduğunu, modern müziklerin nerelerde çalındığını sayfalarımızda bulabiliyorsunuz.

Son derece ekonomik olan Ankara meyhaneleri için çeşitli kampanyalar sürekli devreye giriyor. Siz bizim vasıtamızla Ankara meyhane rezervasyon yaptırdığınızda bir taraftan meyhanelerin tanımlamış olduğu kampanyalardan haberdar oluyor diğer taraftan da meyhanelerin sunduğu Fix menü opsiyonlarını ve içeriklerini öğrenebiliyorsunuz.

Meze olarak size neler getirilecek, ara sıcaklarda neler var, ana yemek ikramı var mıdır, bunları detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca bizden mekân tavsiyesi istiyorsanız sayfalarımızda bulunan WhatsApp mekân tavsiyeleri opsiyonundan da faydalanabilirsiniz. Çok kolay bir şekilde bizimle iletişime geçtiğinizde anda Ankara'nın neresinde hangi meyhanede ne yenir ne içilir neler dinlenir detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Tüm bunlardan faydalanmak için Ankara meyhane rezervasyon opsiyonlarımıza göz atın. Şimdiden afiyet olsun.