UNUTULMAZ GECELER İÇİN ANKARA KIZILAY MEYHANELERİ

blog yazısı ekle !

UNUTULMAZ GECELER İÇİN ANKARA KIZILAY MEYHANELERİ

Eğer dostlarla veya sevgilinizle birlikte unutulmaz bir geceyi geçirmek istiyorsanız Ankara'da birçok mekân bulunuyor. Ancak bizim size tavsiyemiz Ankara Kızılay meyhaneleri olacaktır. Hakikaten bu meyhaneler sunmuş olduğu kaliteli ve modern hizmetlerle zaten sizi en başta büyülemeye başarıyor.

Bunun sağlanabilmesi için çok kaliteli işletmeciler devreye girdiğinden dolayı muhteşem meyhaneler zaten konseptiyle bile sizi hayran bırakabiliyor. Arzu edenler için klasik Türk Meyhanesi tarzında dekore edilmiş olan bu meyhanelerde arzu edenler için de en modern çizgilerin yer aldığı yeni tasarımlar bulunuyor.

Dekorasyon açısından farklılıklar olsa da hizmet açısından kalite hep aynı. Standart olarak Ankara Kızılay meyhaneleri 1 sınıf bir hizmetle sizi ağırlayabiliyorlar. Bu kaliteli meyhaneler hakkında biraz daha bilgi istiyorsanız aşağıdaki tüyolarımıza kulak verin.

Meyhaneye Hep Akşam Mı Gidilir?


Her ne kadar şair sürekli olarak akşama vurgu yapsa da meyhaneler sadece akşamları gidilen mekânlar değildir. Elbette ki işten güçten dolayı gün içerisinde birçok meşgale ile uğraşan birçok kişi ister istemez meyhaneye gitmeye fırsat bulamayacaktır. Ancak şu da bir gerçektir ki gündüz vakti güzel bir Ankara gününde özellikle bahar mevsiminde iseniz Ankara meyhaneleri size kapıları açacaktır.

Özellikle yolunuz Kızılay'a düşmüşse Ankara Kızılay meyhaneleri bu bakımdan son derece kaliteli mekânlar olarak dikkat çekiyor. Sadece akşamları değil gündüzleri de gittiğinizde birinci sınıf işletmecilik anlayışıyla siz ağırlanabiliyorsunuz.

Özellikle dostlarla beraber ikindi vakti yemeğe çıkmayı arzuluyorsanız Ankara Kızılay meyhaneleri son derece kaliteli mekânlar ve kesinlikle gidilebilir. Bilhassa bahçeli olan meyhaneleri tavsiye ediyoruz. Ankara Kızılay meyhaneleri arasındaki Bahçeli olan mekânlarda güneşli bir Ankara gününde güzel dakikalar geçirebilirsiniz. Bunun için ortam zaten oldukça müsait.

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Yeşil Mavi ve Buz Gibi Rakı


Açık hava meyhaneleri özellikle Ankara'nın soğuk kış günlerinde bile güneşli bir an yakalandığında gidilmesi gereken yerlerdir. Bazıları saklı bahçe tarzında hizmet veren bu meyhanelerin birçoğunda ailecek de eğlenebiliyorsunuz. Yeşilin her tonunun bulunduğu bu meyhanelerde güneşli bir günde maviyi yakalayacaksınız. Böylece yanına açacak olduğunuz buz gibi rakı ile beraber güzel bir günü dostlarla ihya edebilirsiniz.

Açıkhava meyhanelerinin en güzel tarafı tabiatın içerisinde tamamen doğal bir ortamda sevdiklerinizle beraber olmanızdır. Düşünsenize bütün bir hafta boyu çalışıyorsunuz ve oldukça yorgunsunuz. Gerek ailenizle gerekse dostlarınızla beraber açık meyhane konseptinde buz gibi rakı ile beraber dinlenmek hakikaten bulunmaz bir keyif olacaktır.

Zaten Ankara'daki açık hava meyhanelerinin en önemli özelliği de oldukça doğal ve natürel bir şekilde dekore edilmesidir. Çok fazla şatafata kaçmadan güzel bir bahçenin içerisine yerleştirilen ahşap sandalye ve masalar size yeterli olacaktır. Tabii ki fonda Türk Sanat Musikisinin güzel besteleri de varsa değmeyin keyfinize. Gün bugündür, yiyin için ve eğlenin.

Modern Meyhaneler Eski Mekânlar


Ankara Kızılay meyhaneleri çok farklı tarzları bir araya getiren oldukça geniş bir konsepte sahip. Bu meyhanelerin birçoğunda yeni ve modern tarzda dekorasyon ön plana çıkıyor. Meyhanenin dekorasyonunda gerçekten önemli. Zira insanın kendini evinde gibi hissetmesi dostlarla beraber tanıdık ve Bildik bir mekânda bulunması son derece önemlidir.

Zaten meyhanelerin müdavimleri öyle her akşam farklı bir meyhaneye gitmezler. Bir meyhaneyi çok beğenirlerse meyhane artık onların meyhanesi olur. Bu noktada Ankara Kızılay meyhaneleri de son derece kaliteli hizmetler verdiğinden dolayı müdavimlerinin sürekli olarak her gece ağırlamaya devam ediyorlar. Ancak yeni ve modern olan mekânlara bile gittiğinizde her ne kadar görünüm olarak her şey değişmiş olsa da mekândaki atmosfer samimiyet ve meyhanecinin size sunmuş olduğu dostluk hala bakidir.

Bu sebeple gönül rahatlığı ile diyebiliriz ki binalar oturduğunuz koltuklar yemek yediğiniz masalar sürekli olarak değişiyor olsa da mekânlar baki kalıyor. Özellikle meyhanecinin sunmuş olduğu samimiyet ve dostlarla birlikte tattığınız keyif her zaman için aynı kalmaya devam ediyor. Bu sebeple Ankara meyhaneleri sizin için hala bildik mekânlar. Gönül rahatlığıyla dostlarla gidip eski samimiyeti bulmaya devam edebilirsiniz.

Meyhaneyi Güzelleştiren Dost Sohbetidir


Herkesin meyhaneye gelmek için farklı bir gerekçesi oluyor ama netice itibariyle genellikle meyhaneye tek başına gelinmez. Mutlaka yanınızda ya dostunuz vardır ya da aileniz. Özellikle dertli iseniz ve içinizi dökmek istiyorsanız meyhanedeki dostluklar ve muhabbet asla başka bir şeyle değiştirilemez.

Ankara Kızılay meyhaneleri de bu açıdan hakikaten dostlarla beraber güzel bir geceyi geçirebileceğiniz dertlerinizi masaya bırakıp evinize huzur içerisinde dönebileceğiniz son derece nezih mekânlar. Bu meyhanelere gittiğinizde dostlarla rahat bir şekilde samimi bir sohbete koyulabilirsiniz. Zaten meyhaneleri cazip kılan şey de samimi olan dostlarla samimi olan mekânlarda yiyip içip eğlenme fırsatını size sunmasıdır.

Bu sebeple artık dilimize bile yerleşen rakı dostluğu veya meyhane dostluğu gibi kavramlar bulunmaktadır ve hakikaten bu dostluklar birbirinden kopmayan bağlarla insanı birbirine bağlamaktadır. İnsan herkesle muhabbet edebilir ama derdini herkese anlatamaz. İnsan derdini dostlarına anlatabilir ama her yerde değil. İşte dostlara derdin anlatabileceği mekânlar Ankara Kızılay meyhaneleri olmaktadır.

Bu meyhanelerin samimiyeti zaten sizi en baştan sarıp sarmalıyor. Siz daha meyhaneye girdiğiniz anda oldukça sıcak bir atmosferde karşılaşıyorsunuz. Belki ilk defa meyhaneye giriyorsunuz. Hiç kimseyi de tanımıyorsunuz. Sadece yanınızda dostlarımız var. Ama meyhane işletmecileri sizi öyle güzel ağırlıyorlar ki sanki o meyhanenin müdavimisiniz ve yıllardır orada içiyorsunuz.

Mevsim Balıkları İçin Ankara Kızılay Meyhaneleri


Ankara Kızılay meyhaneleri mezeler bakımından son derece cömert davranıyor. Özellikle Fix menü talep ettiğinizde 6 çeşit farklı meze sofranızda bulunuyor. Sıcak mezelerden soğuk mezelere kadar aradığınız her türlü tada burada ulaşabiliyorsunuz. Sadece Türk mezeleri değil Yunan ve Rum mezeleri de sofranıza getiriliyor.

Meze çeşitleri Ankara Kızılay meyhaneleri için son derece zengin bile olsa bu meyhanelerin en önemli özelliği mevsim balıklarının en taze şekilde soframızda bulunuyor olmasıdır. Birçok meyhane adeta balık Restoran tarzında hizmet veriyor. Zaten siz meyhaneye gittiğinizde hangi balık var dediğinizde uzunca bir zaman beklemeniz gerekiyor. Çünkü garson balıkları saymaya başladığında görüyorsunuz ki mevsim balıklarının hepsi menüde yer alıyor.

Ankara gibi denizden oldukça uzak olan bir yerde meyhane işletmecilerinin size taze mevsim balıklarını yediriyor olması takdiri hak etmiyor mu? Hele ki ızgara olarak talep ettiğinizde muhteşem lezzeti iyotlu kokusu ve harika görünümüyle adeta fotoğraflık bir kare oluşuyor. İsterseniz rakının yanında muhteşem bir şekilde balık sipariş verebiliyor isterseniz şarabın yanına tava veya ızgara olarak yine balık sipariş edebiliyorsunuz.

Kalabalık Grupların Mekânı Ankara Kızılay Meyhaneleri


Ankara Kızılay meyhaneleri sadece üç beş tane dosta gidip eğlenebileceğiniz mekânlar değil. Arzuladığınız en kalabalık gruplarla bile bu mekâna gittiğinizde son derece kaliteli bir şekilde ağırlanabiliyorsunuz. Bilindiği gibi grup halinde meyhaneye girip hele ki kalabalık gruplar halinde gittiyseniz ağırlamak pek de kolay değildir. Bu ancak tecrübeli işletmecilerin altından kalkabileceği bir meseledir.

Özellikle çeşitli şekillerde organizasyon yapıp da meyhanelere gittiyseniz meyhane işletmecisinin tecrübesi ortaya çıkmaktadır. Ankara Kızılay meyhaneleri bu konuda hakikaten on numara hizmet veren mekânlardır. En kalabalık grupları bile sorunsuzca ağırlamaktadırlar. Sıcak olarak sipariş verdiğiniz ara sıcaklar size sıcak olarak servis edilir. Soğuk olarak sipariş verdiğiniz buz gibi rakı buz gibi sofranıza gelir. Bu bakımdan Ankara Kızılay meyhaneleri veda yemekleri, doğum günü partileri kadınların düzenlemiş olduğu günler için oldukça kaliteli ve talep gören mekânlardır. Bu meyhanelerde düğün de yapılabilmektedir.

Biranın En Güzeli Kızılay Meyhanelerinde İçilir


Çoğu için meyhane demek rakı ve şarap demek olsa da biranın da ayrı bir yeri var. Neredeyse en gencinden yaşlısına kadar birayı sevmeyen yok denebilir. Özellikle vakit darlığı varsa genellikle sofraya bira sipariş verilir. Böylece çok hızlı bir şekilde biranızı içip muhabbetinizi edip tekrar işinize koyulabilirsiniz.

Hele ki gün ortasında soğuk bir mola vermek istiyorsanız bira sofranız için vazgeçilmez bir tercih olabilecektir. Özellikle Kızılay'da bulunuyorsanız Ankara Kızılay meyhaneleri içerisinde sunulacak olan buz gibi köpüklü bir biranın keyfine doyum olmaz. Böylece günün bütün yorgunluğunu atıp enerjinizi depolayıp tekrar işinize koyabilirsiniz.

Bütçe Dostu Meyhaneler


Haftanın en az iki veya üç akşamı mutlaka dostlarla veya aile ile beraber meyhaneye gidilmelidir. Zaten iki akşam dostlarla gittiyseniz bir akşam da mutlaka ailenize zaman ayırmanız gerekiyor. Hal böyle olunca da bütçenizi de düşünmeniz gerekiyor. Fakat Ankara Kızılay meyhaneleri söz konusuysa bu noktada rahat olabilirsiniz. Çünkü oldukça ekonomik fiyat portföyünün bulunmuş olduğu bu meyhanelerde çok rahat bir şekilde yiyip içtikten sonra oldukça uygun rakamlarla ödeme yapıp evinize geçebilirsiniz.

Özellikle Fix menü uygulamasının bulunduğu Ankara Kızılay meyhaneleri bu konuda hakikaten bütçe dostu mekânlar. Genellikle 75 lira ile 100 lira arasında değişen rakamlarla Fix menü uygulamalarından istifade edebiliyorsunuz. Ara sıcakların, ana yemeğin, soğuk sıcak mezelerin bulunduğu limitli olan menüde ödemeniz gereken rakam 50 ile 75 lira arasında oluyor. Ortalama 100 lira civarında olan limitsiz menüler ile istediğiniz kadar yiyip içebiliyorsunuz. Şimdiden afiyet olsun.