UCUZ MEYHANE MUHTEŞEM KALİTE

blog yazısı ekle !

UCUZ MEYHANE MUHTEŞEM KALİTE

Siz bakmayın atalarımızın ucuz etin yahnisi yenmez demelerine. O eskide kalmış. Eğer Ankara'ya gelir de ucuz meyhanelere yolunuz düşerse bir anda ne olduğunu bile anlamazsınız. Ankara'da ucuz meyhane demek kalitenin ekonomik bir şekilde sunulduğu meyhane demektir. Yoksa ucuz meyhane denilince kaliteden taviz verilen mezeden içkiden kısılan yerler akla gelmesin.

Kazandığınız üç beş kuruşla eğlenmek istiyorsanız bu sizin en tabii hakkınız. İlla evlenebilmek için milyarları saçmanıza da gerek yok. Ankara memur kenti yani ekonomi kentidir. Ekonominin nabzının da tutulduğu yerdir. Hal böyle olunca bütçesini, gelirini giderini bilenler için oldukça kaliteli ucuz meyhaneler her semtte yer alıyor. Ankara'da ucuz meyhane ortamında eğlenmek yiyip içmek istiyorsanız bu yazımızdaki tüyolara dikkat edin.

Ucuz Meyhanede Rakı Keyfi

Bazıları ucuz meyhane deyince meyve suyuyla idare edeceğini zannediyor. Tabii ki Ankara'da ucuz meyhaneye gittiğinizde doyasıya rakı içebilirsiniz. Zaten meyhane kültürünün en temel içkisi olan rakı içemedikten sonra meyhaneye gitmenin de bir anlamı yok. Rakının fiyatı her yerde aynı olduğuna göre ucuz meyhanede servis ve diğer hizmetlerden size uygun ekonomik rakamlar ayarlanıyor demektir.

Bu sebeple rahatlık içerisinde Ankara'da ucuz meyhane konseptinde rakınızı sipariş verebilir, sofranızı donatabilirsiniz. Ankara meyhane kültüründe mezelerin de önemli bir yeri bulunuyor. Ucuz meyhane de olsa sıcak ve soğuk mezelerin pek çok farklı çeşidi sofranızda yer alır, dert etmeyin. Üstelik en lezzetli ve taze olan mezeler ile birlikte harika tatlar ve keyifli dakikalar da geçirebilirsiniz.

Müzikli Ucuz Meyhaneler

Ben rakımı yudumlarken mutlaka müzik dinleyeceğim diyorsanız yine çok para vermenize gerek yok. Ankara'da hizmet vermekte olan Ankara ucuz meyhane türleri içerisinde ekonomik fiyatlara rağmen canlı müzik hizmeti alabiliyorsunuz. Bu şekilde hizmet veren birçok müessese bulunuyor. Eğer canlı müzik yoksa da Türk Sanat Musikisinin en müstesna bestelerini dinleyebileceğiniz çok farklı mekânlar size eşlik edebilir.

Hatta Ankara'da ucuz meyhane konsepti içerisinde fasıl geçebileceğiniz muhteşem yerler bile bulunuyor. Böylece dostlarla iş çıkışı birlikte veya ailenizle fasıl eşliğinde muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Gecenin sonunda hesabı ödemek için elinizi cebinize attığınızda da gönül rahatlığıyla bir sonraki meyhaneye gelişiniz için planlar yapmaya şimdiden başlayabilirsiniz. Çünkü ödeyeceğiniz rakam gerçekten cüzi olacaktır.

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Rakı İçip Balık Yerken Bile Az Ödeyin

Rakının vazgeçilmezi olan balık Ankara'daki meyhanelerde oldukça güzel bir şekilde pişirilip servis yapılmakta. Rakıyla balık yan yana geldiğinde genellikle akla kabarık faturalar geliyor ama dert etmeyin. Ankara'da ucuz meyhane konsepti içerisinde hem rakı hem de balıktan taviz vermeden yiyip içip ekonomik bir şekilde eğlenebilirsiniz. Üstelik mevsim balıklarının en tazesini sofranızda tatma şansına da erişerek.

Ankara denizden uzak diye taze balık yenmeyeceğini düşünen kadar çok insan var ki… Hâlbuki taze balığın en güzel ve lezzetli hale Ankara'daki meyhanelerde bulunur. Rakı müdavimlerinin balıksız yapamayacağını bilen işletme sahipleri ne yapar eder mevsiminde çıkan lüferi, tekiri, kalkanı mutlaka müşterilerine sunmanın bir yolunu bulurlar. Böylece ister tava ister ızgara rakının yanında balığı Ankara'da ucuz meyhane çeşitlerinde mutlaka bulursunuz.

Aile İle Eğleneceksiniz De Çok Ödemezsiniz

Meyhaneye dostlarla değil de aile ile gidenler hesap konusunda biraz daha hassas davranırlar. Tek kişinin değil en az üç dört kişinin hesabı ödeneceğinden dolayı kılı kırk yararak araştırırlar. Hâlbuki sayfalarımızda yer alan Ankara'da ucuz meyhane konseptlerine göz atmaları yeterli. Ankara'da bu konsepte hizmet vermekte olan onlarca meyhane bulunuyor. Böylece ailecek bir akşamı ihya edip oldukça cüzi rakamlarla eve dönmek mümkündür.

Ayrıca ailenizle birlikte Türk meyhanesine gidebileceğiniz gibi açık hava meyhanelerine de gidebilirsiniz. Merak etmeyin, oralarda da oldukça uygun fiyatlar karşınıza çıkacak. Eğer şarap içmek istiyorsanız çok geniş bir repertuar ile karşılaşacaksınız. Gerek Türk Şarapları gerekse yabancı şaraplarının farklı türlerini yine uygun fiyata bu Ankara'da ucuz meyhane işletmeleri size temin edecektir.

Şarabın yanında meze olarak peynir çeşitlerinden yeşilliklere salatadan deniz mahsullerine kadar geniş bir yelpaze de size eşlik eder. Bu konuda asla taviz vermeyen açık hava meyhanesi İşletmeleri uygun fiyat sunmalarına rağmen meze noktasında son derece bonkör davranırlar.

Özellikle Akdeniz mutfağının sunulmuş olduğu Yunan ve Rum meyhanelerine gittiğinizde de yine Ankara'da iseniz ucuz meyhane konsepti ile az ödeyebilirsiniz. Ankara'da ucuz meyhane çeşitlerinin içerisinde bulunan Yunan meyhanelerinde muhteşem mezeler yer almaktadır. Bir taraftan sirtaki dinlerken diğer taraftan ferah bir ortamda harika lezzetleri tadabilirsiniz.

Organizasyonlar İçin Ankara'da Ucuz Meyhane

Günümüzde bazıları doğum gününü kutlamak için meyhaneye gidiyor. Bazıları meyhaneye gitmek için farklı gerekçeler de sunabiliyor. Mesela işinde terfi eden bunu kutlamak için meyhaneye giderken haftaya düğünü olan damat adayı dostlarla son bir dem geçirmek için yine meyhanenin yolunu tutuyor. Bazılarının tayini çıktığında arkadaşları tarafından meyhane ile ödüllendiriliyor. Sonuç itibarıyla grup halinde Ankara'da ucuz meyhane konseptinde eğlenebileceğiniz çok fazla alternatif var.

Kalabalık bir ekiple meyhaneye gittiğinizde çok fazla para öderiz diye korkuyorsanız da endişe etmeyin. Bu konuda Ankara'daki ucuz meyhane işletmecileri oldukça dürüst. Kaliteden ve hizmet standartlarından taviz vermeden en uygun fiyatlarla sizi ağırlayabilirler.

Mutlaka yapmayı düşündüğünüz organizasyonunuzdan önce telefon açıp rezervasyon yaptırmanız önemli. Çünkü Ankara'nın soğuk ve ayazlı akşamları ucuz meyhaneler için yer bulmak pek ve kolay değil. Özellikle ucuz meyhane konseptinde hizmet vermekte olan yerler bu bonkörlüklerinin karşılığını geniş müşteri kitlesiyle zaten fazlasıyla alıyor.

Merak Etmeyin, Faturada Yanlışlık Yok

Ankara'da ucuz meyhane seçeneklerinden birini tercih edip eğlendiğinizde gecenin sonunda fatura ödeme anında şaşırmanıza gerek yok. Bazı müşteriler yanlışlık var mı diyerek işletmeci ile görüşmeye çalışabilir. Çünkü o kadar uygun faturalarla karşılaşılıyor ki aynı tarzda bir eğlenceyi İstanbul veya sahil kentlerinde yaptığınızda tonlarla para öderken Ankara'da dostlarla eğlenip yiyip içip canlı müzik dinlemenize rağmen son derece ekonomik fiyatlarla evinize gidebiliyorsunuz.

Meyhaneler birbirinden farklı fiyat konsepti belirlemesine rağmen üç aşağı beş yukarı Ankara'da ucuz meyhane akşamında ödeyeceğiniz rakam birçok işletmede aynı. Fix menüler için genellikle 75 lira ile 150 lira arasında para ödeniyor. Bunun içerisinde mezesi içkisi zaten bulunuyor. Bazı Fix menülerde mezenin yanı sıra içkide de sınırsız bir ikram ve bonkörlük bulunuyor. Ayrıca 100 veya 150 lira arasında değişen rakamlarda sınırsız içki opsiyonu da birçok meyhanede size sunuluyor.

Böylece ister fix menü ekonomisiyle ister standart olan Ankara'da ucuz meyhane uygulaması ile Ankara'da gecenizi ihya edebilirsiniz. Böylece yemeden ve içmeden taviz verilmeden en kaliteli ortamlarda dostlarla veya ailenizle güzel bir gece geçirebilirsiniz.