MEYHANE ANKARA YILBAŞI KUTLAMALARI

blog yazısı ekle !

MEYHANE ANKARA YILBAŞI KUTLAMALARI

Yılbaşı kutlamalarının bizim eğlence kültürümüz açısından önemli bir yeri bulunuyor. Çok eski zamanlardan beri yılbaşı kutlamaları genellikle aile ile sevgiliyle ve dostlarla birlikte geçirilen zaman dilimlerine dönüşüyor. Bu bakımdan meyhane Ankara yılbaşı eğlenceleri de önemli bir yerde bulunuyor.

Ankara'da öyle sıcak öyle canlı bir meyhane ortamı var ki hani o meşhur bir laf vardır ya "Nerede o eski yılbaşılar?" Bu ifadeyi Ankara'da yaşıyorsanız kullanmıyorsunuz. Çünkü bunu kullanmanıza gerek kalmıyor. Meyhane Ankara yılbaşı kutlamaları son derece göz doldurucudur. Aradığınız bütün keyfi bulabiliyorsunuz. Bu sebeple nerede o eski yılbaşılar yerine iyi ki Ankara meyhaneleri var diyorsunuz.

Yılbaşının Keyfi Meyhanede Çıkar


Eğer ailenizle beraber bu özel zaman dilimini değerlendirmek unutulmaz bir gece geçirmek istiyorsanız mutlaka Ankara meyhanelerinden birine rezervasyon aldırmanız gerekiyor. Çünkü hakikaten yılbaşı kutlamaları meyhanede olağanüstü bir şekilde gerçekleştiriliyor. Sizin için unutulmaz bir hatıraya dönüştürülüyor.

Çok farklı etkinliklere sahne olan meyhane Ankara yılbaşı akşamında hangi meyhaneye yolunuz düşerse farklı bir keyif ortamı ile karşılaşıyorsunuz. Bu bulunmaz bir fırsat olsa gerek. Ankara'nın soğuk yılbaşı gecesinde içinizi ısıtacak ortamlar sizin için meyhanelerde hazırlanıyor.

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Fasıllı Meyhanelerde Yer Bulabilirseniz Şanslısınız


Ankara'da yaşayanlar gayet iyi bilir ki meyhane Ankara yılbaşı için en ideal mekânlar fasıllı meyhanelerdir. Yılbaşı akşamında fasıllı meyhaneler dolup taşar. Bu açıdan eğer rezervasyon yaptırmayıp yılbaşı günü "Hadi dostlar meyhaneye gidiyoruz" dediyseniz yer bulamazsınız.

Fasıllı meyhanelerin yılbaşı eğlencesi bakımından bu kadar ön plana çıkmasının tabii ki haklı sebepleri var. Her şeyden önce fasıl çok enteresan bir musiki türüdür. Türk Sanat Musikisinin günümüzde arabeskle harmanlanıp çok güzel bir şekilde icra edildiği tam da meyhane ortamına uyan bir müzik türü haline gelmiş durumda.

Fasıllı meyhanelerde önce ağır ağır duygusal bir moda geçiyorsunuz. Daha sonra yine yavaş yavaş müziğin ritmi atmaya başlıyor. Artık gecenin ilerleyen saatlerinde özellikle on ikiye doğru yılbaşı akşamında ritim de tempo da zirveye ulaşıyor. Böylece fasıl olan meyhanelerde vur patlasın çal oynasın oynayıp eğlenebiliyorsunuz.

Yeni bir yıla merhaba derken fasıl eşliğinde dostlarla beraber kadeh kaldırmak da inanılmaz bir keyif olsa gerek. Bunun yapılabilmesi için fasıl meyhanelere mutlaka uğrayın. Meyhane Ankara yılbaşı eğlenceleri arasında fasılın özel bir yeri var. Gittiğinizde söylediklerimizin hepsine hak vereceksiniz.

Kadehler Yeni Yılın Şerefine Kalksın


Koskocaman bir yılı bitirip yeni bir yıla girmek bir taraftan hüzün diğer taraftan da sevinç vesilesidir. Üzülmenin sebebi hayattan bir yılın daha gitmiş olmasıdır sevincin sebebi ise yeni sürprizlerin yeni heyecanların sizi bekliyor olmasıdır. İşte tüm bu duyguların yaşana bildiği meyhane Ankara yılbaşı gecelerinde rakı ve şarabınızı bu muhteşem atmosferlerde yudumlamanız gerekiyor.

Gerek Türk meyhanesinde gerekse modern meyhanelerde rakı yine bu gecelerde de başköşede yer alıyor. Ancak yılbaşına özel olarak farklı içkiler de mutlaka tadılıyor. Yerli ve yabancı şaraplar otantik içkiler hatta yılbaşına özel şampanya açtıranlar da oldukça sık olarak karşımıza çıkıyor.

Böylece gecenin ilerleyen saatlerinde yeni bir yıla merhaba dediğiniz anda iyi dilek ve temennilerle beraber yanınızda aileniz sevgiliniz dostlarınız kadeh kaldırmak keyfin en güzeli. Bu keyfi Ankara meyhanelerinde sonuna kadar tadabiliyorsunuz. Yılbaşı yoğunluğuna rağmen son derece kaliteli hizmetle ağırlanıyorsunuz.

Canlı Müzik ve Sınırsız Eğlence


Yılbaşı gecesi hangi meyhaneye yolunuz düşerse mutlaka canlı müzikle karşılaşırsınız. Ankara meyhaneleri hakikaten güzel bir kültürü bünyesinde barındırıyor. Yılbaşı eğlenceleri için Ankara'daki meyhaneler canlı müzik opsiyonuna neredeyse bütün mekânlarda yer veriliyor. Meyhane Ankara yılbaşı alternatifleri içerisinde canlı müzik başköşede yer alıyor.

Ankara'daki meyhanelerin bazılarında Türkiye'nin en meşhur seslerini de o akşam dinleme fırsatını ele geçiyorsunuz. Yılbaşı dediğimiz zaten senede bir kere. Bunu da ailenizle beraber güzel bir şekilde İhya etmek istiyorsanız size bütün fırsatlar meyhane işletmecileri tarafından sunuluyor. Televizyonda izlemeye dinlemeye alıştığınız sesleri karşınızda görmek o müstesna gece için yeterli bir keyif olsa gerek.

Canlı müzikli meyhaneler özellikle yılbaşı akşamlarında özel programlar hazırlıyorlar. Bu meyhanelerde geceyi geçirip yeni bir yıla girmek dostlarla sevdiklerinizle ailenizle beraber canlı müzikle coşmak hakikaten büyük bir keyif. Zaten yılbaşı gecesinde eğlence sabaha kadar sürüyor.

Bazı meyhanelerde türkü bar kıvamında çok güzel otantik bir hava oluşturuluyor. Böylece sevdiklerinizle birlikte şarkılara eşlik ediyor birlikte türküler söylüyor ve yeni bir yılı yine bütün meyhane beraber karşılıyorsunuz. Harika bir atmosferin oluştuğu yılbaşı gecesi Ankara meyhanelerinde kutlanır.

Yılbaşı Yemeği İçin Ankara Meyhaneleri


Müdavimleri gayet iyi bilir ki Ankara meyhanelerinde yemeğin en hasını bulabiliyorsunuz. Ocak başı şeklinde hizmet veren birçok meyhane yer alıyor. Ayrıca mevsim balıkları da taze olarak servis edilebiliyor. Ara sıcak menüler mezeler her biri enfes, mutlaka tadılması gerekiyor.

İşte bu muhteşem lezzetlerden oluşan bir yılbaşı yemeğini arzuluyorsanız meyhane Ankara yılbaşı için rezervasyon yaptırmalısınız. Böylece rezervasyon yaptırdığınız meyhanede dostlarınızla birlikte muhteşem bir yılbaşı yemeğini beraber tadacaksınız. Sadece rakının ve şarabın yanında getirilen mezeler bile yılbaşı akşamda karnınızı doyurmaya yetebilecek.

Oldukça geniş tutulan bir mutfak var Ankara meyhanelerinde. Bazı meyhanelerde sadece Akdeniz mutfağı servis ediliyor. Ege'nin ve Akdeniz'in muhteşem lezzetlerini sofranızda bulabiliyorsunuz. Mevsim yeşillikleri ile beraber deniz mahsullerinden oluşan sıcak ve soğuk mezeler ile son derece otantik ve güzel bir sofra size kuruluyor.

Ankara Meyhanelerinde Gece Şovları Da Var


Yılbaşı özel bir zaman dilimi. Özellikle kanı kaynayan gençler için vazgeçilmez bir eğlence vakti. Bütün bir yılı bitirip yeni bir yıla girmek kutlanması gereken bir olay. Bundan dolayı meyhane Ankara Yılbaşı programlarında özel şovlar da yer alıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde gece şovlarının yer aldığı meyhanelerde eğlencenin dibine vurabiliyorsunuz.

Bazı meyhanelerde gruplar halinde şovlar yapılırken bazı meyhanelerde yurt dışından getirilen heyetler de sahne alabiliyor. Böylece evrensel bir yılbaşı kültürünün yaşandığı Ankara meyhanelerinde aradığınız bütün keyifleri tadabiliyorsunuz.

Ankara Meyhaneleri Yılbaşında Da Ekonomik


Her akşam gittiğiniz rakınızı yudumlayıp şarabınızı içtiğiniz patates tava ile beraber birayı götürdünüz meyhanelerde her zaman ekonomik fiyatlar size sunuluyor. Bu yılbaşı akşamında da devam ediyor. Tabii ki yılbaşı akşamlarının kendine has özel bir konsepti de bulunuyor. Birçok şov etkinlik sahne eğlencesi yılbaşında size meyhaneye geldiğinizde eşlik ediyor.

Buna rağmen bu kaliteli atmosfere sunulan hizmete rağmen yine de ödeyeceğiniz rakam oldukça ekonomik oluyor. İstanbul'da veya Ege'de Akdeniz'de bir yılbaşı eğlencesi tercih etmiş olsanız emin olun en az iki katını ödersiniz. Bundan dolayı diyoruz ki meyhane Ankara yılbaşı eğlenceleri hem sınırsız ve limitsiz sofrayla sizi ağırlıyor hem de eğlencenin en kalitesini son derece ekonomik bir şekilde sunuyor. Daha ne olsun? Yılbaşı için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırın diyoruz.