KIZ KIZA GİDİLEBİLECEK ANKARA MEYHANELERİ VE SINIRSIZ EĞLENCE

blog yazısı ekle !

KIZ KIZA GİDİLEBİLECEK ANKARA MEYHANELERİ VE SINIRSIZ EĞLENCE

Ülkemizde meyhane denince genellikle erkekler akla gelir. Hatta akşamcı tabiri de yine erkekler için kullanılır. İş çıkışı genellikle erkekler arkadaşlarıyla toplanır, ekibi kurarlar, rakı masasının çevresinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhabbet devam eder. "Peki, biz kadınlar olarak hep onları beklemek zorunda mıyız? Kız kıza eğlenebileceğimiz ve kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri yok mu?" diyorsanız dert etmeyin elbette var.

Başkent Ankara'da yaşıyorsanız kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri gerçekten İstanbul'dakileri aratmıyor. Hatta bazı noktalarda İstanbul'daki meyhanelerden çok daha nezih bir ortam sağlanarak oldukça kaliteli hizmetler sunuluyor. Eğlenmenin herkesin hakkı olduğundan yola çıkarak hizmet vermekte olan bu işletmeler gerçekten takdiri hak ediyor bizce. Böylece kızlarla toplanıp rahat bir şekilde eğlenebileceğiniz muhteşem mekânlar sizler için hazırlanmış durumda.

Eğer daha önce kız kıza meyhaneye gitmediyseniz, hep eşinizle beraber ya da dostlarla meyhane ortamında bulunduğuysanız kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneler hakkında biraz bilgi verelim. Böylece özgürlüğün tadını çıkararak gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenip efkâr dağıtabilirsiniz.

Bütün Kızlar Toplandık

Modern çağlarda yaşamamıza rağmen hala evli olan çiftlerin birçoğunda erkekler iş hayatında çalışıyor kadınlarsa ev hanımlığı yapmak durumda kalıyor. Hatta üniversiteden mezun olan birçok bayan için bile bu durum maalesef hala geçerli. hal Böyle olunca da bayanların kendine has bir takım eğlence kültürü oluşmuş durumda. Bu sebeple kız kıza takılmak diye bir tabir var toplum içinde ve kullanılıyor. Eğer kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri incelenirse bu noktada farklı bir eğlence ortamının olduğunu da keşfedebileceksiniz.

Bu sayede günün yorgunluğunu, ev işlerinden artırdığınız zamanı kaliteli ve değerli bir şekilde eğlenerek geçirme fırsatına da erişmiş olacaksınız. Çünkü meyhaneler gerçekten eğlencenin tadına varılacak olan müstesna mekânlar. Sadece içki içilen bir yer olarak meyhaneyi görmemek lazım. Çünkü İstanbul çevresinde oluşmuş olan bir meyhane kültürü bulunduğu gibi Ankara'nın da kendisine has olan son derece nezih bir meyhane kültürü var. Bu sebeple kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri de sayı olarak oldukça fazla.

Hatta çoğu zaman İstanbul'dan tayini çıkıp da Ankara'ya gelen bayanlar burada ne yapılır, nasıl eğlenilir diye merak ederken Ankara'daki meyhaneleri görünce ağzı açık kalıyor. Çünkü İstanbul'da boğazda bebekte elit semtlerde verilmekte olan hizmetin çok daha kalitelisini Ankara'da bulabiliyorsunuz. Bu sebeple gerek ev hanımları için olsun gerekse çalışan bayanlar veya üniversite öğrencileri kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri mutlaka değerlendirilmeli diye düşünüyoruz.

Bu sayede soğuk Ankara kışların akşamlarında içinizi ısıtacak bu meyhane türlerinde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. En baştan şunu da söylemek lazım ki gönlünüz rahat olsun. Çünkü bu meyhanelerde size son derece özel bir hizmet sunulacaktır. Hiçbir şekilde rahatsız edilmeden gecenin ilerleyen saatlerine kadar kız kıza eğlenebilir şarkılar söyleyip içkinizi yudumlayabilirsiniz gönül rahatlığıyla bu nezih mekânlarda.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Efkâr Sadece Erkeğe Mi Mahsus?

Meyhaneye giden erkeklerle konuştuğunuzda birçoğu efkâr dağıtmak için gittiğini söyler. İyi güzel hoş da sadece erkekler mi efkârlanır? Sadece onların mı dertleri vardır? Elbette kadınlar da oldukça büyük bir efkâr potansiyeline sahiptir. Hem de erkeklerden aslında çok daha fazla melankolik olma özelliğinden dolayı gözyaşına müpteladırlar. Bir gece de bırakın rahat bir şekilde kız kıza takılıp meyhane ortamında rahatça içini döksünler, değil mi?

Rahatça dertleşmek sınırsızca gözyaşı dökebilmek derdini anlatmak kadınlar için çok önemlidir. Hele bir de kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri ortamında bulunuyor iseniz rahat bir şekilde ağlayabilir efkârınızı masaya bırakabilirsiniz. Sonuçta hayat hiç de kolay değil. Gerek çalışan kadınlar gerekse ev hanımları için oldukça fazla meşgale zaten var. Erkek işe gider eve gelir uzanır dinlenir. Kadınların işi yatana kadar bitmez. Bir gece olsun felekten bir gün çalmaya elbette hakları vardır.

Bu Meyhanelerde Eğlencenin De Rakının Da Dibine Vurun

Bizim meyhane kültürümüzün müstesna ve özel bir yerinde bulunan rakı son derece kaliteli bir içecektir. Rakı kesinlikle israf edilecek ve ziyan edilecek bir içecek değildir. Özenle içilmeli, adabına uyulmalıdır. Bu sadece erkekler için geçerli değildir. Kızlar da kadınlar da aynı şekilde rakı içme adabına uymaktadır. Bu sebeple kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri konseptinde de kesinlikle rakı başköşede durmaktadır. Üstelik rakının kadına yakışan ayrı bir estetik değeri de mutlaka vardır.

Bu sebeple kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri içerisinde hangi mekâna uğrarsanız mutlaka rakı yine sofranızın en güzel köşesine yerleşir. Ancak elbette rakıdan hoşlanmayanlar da olacaktır. Şöyle yumuşak içimli şaraplardan tatmak arzulanıyor ise Ankara'daki meyhanelerde geniş bir şarap konsepti zaten yer alıyor. Üstelik sadece Ankara'nın kendine has olan mahsullerini bile bu meyhanelerde tatsanız sizin için yeterli olacaktır.

Bir Akşam Da Yemeği Erkekler Yapsın

İster çalışan kadınlar olsun isterse ev hanımları değişen bir durum yok. Sonuç itibariyle bizim kültürümüzde yemekler mutlaka evin hanımı tarafından yapılmaktadır. Ev yemeği demek aslında hanım yemeği demektir. İyi de nereye kadar? Mutlaka arada kendinize zaman ayırmanız icap edecektir. İşte böyle anlarda kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri oldukça önemli bir yerde duruyor siz kadınlar için.

O müstesna gecede evin bütün işlerini, çocukların bakımını, yemeği, aklınıza gelen her şeyi evin erkeğine devredip kapıyı çekip kız kıza eğlenmenin keyfine bakın. Çünkü kız kıza eğlence sürekli olarak yapılamadığı için bu gece müstesna ve özeldir. Tadını çıkarmak lazım. Tadını çıkarmak derken sofradaki mezeler ara sıcaklar enfes tatlar es geçilemeyecek kadar önemlidir.

Sürekli olarak evde yemek pişirmek zorunda olan kadınların kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri içerisinde enfes mezelerle damaklarını tatlandırmalarından daha doğal ne olabilir? Çoğu zaman kadınların oturmuş olduğu meyhane sofrasındaki sıcak ve soğuk mezeler "Bak aslında bunu ben de yapardım." muhabbetine maruz kalır. Dert değil. Sonuçta eğlenmek en leziz soğuk ve sıcak mezeler ile karnını doyurmak kadınların en tabii hakkı.

Hele bir de rakının yanında balık servisinin yapıldığı bir meyhaneye yolunuz düştüyse değmeyin keyfinize. Mevsim balıklarının tava veya ızgara formunda sofranızda yer alması gerçekten görülmeye değer. Arzu edenler için ocak başı formatında kebapların ikram edildiği meyhaneler de Ankara'da oldukça fazladır. Ara sıcaklarla bile karnınızı doyurabilirsiniz. Sonuç itibariyle kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri damak tadı bakımından da muhteşem ürünlerle sofranızı donatmaktan geri kalmaz.

O Göbek Atılacak

Eğer planı programı yapıp kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri yollarına düştü iseniz mutlaka eğlencenin dibine vurmanız gerekiyor. Kız kıza eğlencede de en önemli olan unsurlardan birisi canlı müziktir. Ankara'da canlı müzikli meyhaneler oldukça fazla olduğundan kız kıza gidilebilecek olan meyhaneler içerisinde de çok fazla alternatif yer alıyor.

Böylece siz kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri içerisinde tercih etmiş olduğunuz mekâna gittiğinizde canlı müzikle beraber doyasıya eğlenebilirsiniz. Bazen duygulu anlar mutlaka yaşanacaktır. Yukarıda dediğimiz gibi efkârlanmak herkesin hakkı. Efkâr dağıtmak ise en güzel meyhanelerde olur. Bu değişmez bir gerçek ama kız kıza gidilebilen Ankara meyhanelerinde mutlaka eğlenceye katılmak zorunludur.

Kadınlarımızın eğlence kültürü içerisinde oynamak, göbek atmak çok özel bir yere sahiptir. Böyle her fırsatta göbek atılmaz. Keyfin zirveye vardığı, muhabbetin zirveye vardığı, müziğin ve dansın zirveye vardığı anlardır o anlar. İşte öyle bir an geldiğinde de mutlaka meyhanenin içerisinde doyasıya eğlenilebilir, şarkılara eşlik edilebilir ve göbek de atılabilir.

Üstelik dans konusunda çok fazla alternatif meyhane de Ankara'da yer alıyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin ve bekâr kızların müptela olduğu bu mekânlarda en modern müziklerle canlı müzik performansları ile doyasıya eğlenebiliyorsunuz. Ama tercihiniz Klasik Türk sanat musikisinden yanaysa mutlaka fasıl olan meyhanelere gidin diyoruz.

Zaten Ankara fasıl meyhaneleri biraz da bayanlar için organize edilmiştir dersek yanlış olmaz. Çünkü bu meyhanelerde fasıla eşlik edecek olan güzel seslere ihtiyaç vardır. Bu sebeple kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri içerisinde fasıl meyhaneleri özel bir yerde bulunur. Böylece perde perde açılmakta olan gece sizi alır başka bir iklime götürür.

Matine Out Kız Kıza Gidilebilecek Ankara Meyhaneleri İn

60'lı ve 80'li yıllarda kadınların bir araya gelebilecekleri matineler farklı bir tarzda hizmet veriyordu. Türk filmlerinde de çok fazla karşınıza çıkan o müstesna yerler artık yerini kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri konseptine çoktan terk etmiş durumda. Aslında bu durum fena da olmamış. Zira matinenin o boğucu olan atmosferinin yerine son derece modern ve ferah olan Ankara'daki meyhanelerde eğlenmek çok daha güzel.

Üstelik onlarca kişilik gruplar oluşturup meyhaneye gitmeye de gerek yok. İki üç kişilik bir kız grubu ile bile çok rahat bir şekilde Ankara'daki meyhanelerde eğlenebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar güven içerisinde nezih ortamlarda eğlenmek sizin için son derece kolay olacaktır. Zaten Ankara'daki meyhane işletmecileri de bu konuda oldukça tedbirli davranmakta kadınların rahat edebilmesi için her türlü opsiyonu meyhaneye koymuş durumdalar.

Günlerin Yeni Adresi Kız Kıza Gidilebilecek Ankara Meyhaneleri

Özellikle ev hanımları için günler son derece önemlidir. Yorucu geçen monoton rutin ev hayatının kısır döngüsünü kırmak için icat edilmiş olan gün dediğimiz uygulama son derece keyiflidir. Fakat günü evde yaptığınızda evin kadınının dinlenme fırsatı olmayacak hatta eğlencenin yanında gün bitiminde müthiş bir yorgunluk bakiye olarak kalacaktır. Bunun yerine artık kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri günler içinde son derece güzel bir alternatife dönüşmüş durumdadır.

Artık rahatını ve konforu düşüren ev hanımları da kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri içerisinde günlerini yapıyorlar. Böylece temizlikti yemekti hiçbir şeyle uğraşmak zorunda kalmıyorlar. Üstelik gün ile birlikte kazanacakları paranın cüzi bir kısmını da o akşamki eğlencelerine ayırıp felekten bir gece çalmanın derdine düşüyorlar.

Bütçesini Düşünen Kadınlar İçin Ekonomik Ankara meyhaneleri

Gerek Klasik Türk Meyhanesi formatında gerekse arabesk tarzda efkârın dağıtılabileceği meyhanelerde gerek modern tasarımların eşlik ettiği yeni mekânlarda rakınızı yudumlayıp şarabınızı içerken bu akşam ne kadar ödeyeceğim derdine düşmezsiniz. Çünkü kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri oldukça ekonomik fiyatlara menüleri belirlemiş durumdadır.

Gece boyu yiyip içip eğlenebilir en leziz mezelerden tadabilirsiniz. Çünkü fix menü konseptiyle gittiğiniz meyhanelerde 75 lira ile 150 lira arasında değişen rakamlar karşımıza çıkacaktır. Sınırsız içkide bile 100 ile 150 lira arasında ödediğinizde arzuladığınız bütün içki türlerinin bulunduğu geniş menü repertuarından istediğiniz içkileri seçebilirsiniz.