ANKARA TUNALI HİLMİ MEYHANELERİ İLE KENDİNİZİ ŞIMARTIN

blog yazısı ekle !

ANKARA TUNALI HİLMİ MEYHANELERİ İLE KENDİNİZİ ŞIMARTIN

Sürekli olarak bir takım meşgaleler iş hayatı ve daha pek çok sorumluluk altında gün içinde bunalmakta olan herkes kendini ödüllendirmeli. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız ve akşamları iş çıkışı günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri sizi bekliyor. Hakikaten elit mekân olan Tunalı Hilmi Caddesi muhteşem meyhanelere de ev sahipliği yapıyor.

Ankara'nın kendine has dokusuyla dikkat çekmekte olan Tunalı Hilmi Caddesi'nde son derece Premium meyhaneler yer alıyor. Böylece bir akşam olsun kendinizi ödüllendirerek farklı bir gece geçirmek istiyorsanız bu meyhanelerden rezervasyon almalısınız. Böylece sabaha kadar sürecek olan muhteşem bir eğlenceyle bütün stresinizi atıp günün yorgunluğunu unutabilirsiniz.

Dostlarla güzel bir akşam geçirmek için oldukça uygun olan Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri çok farklı tarzlarda Dizayn edilerek göz zevkinize de hitap ediyor. Bu sayede kişisel zevkinize uygun olan bir meyhane bulup dostlarla beraber geceniz ihya edebilirsiniz.

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Lüks Ayrıcalık Değil Haktır


Ankara'nın en elit semtlerinden olan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yer alan meyhaneler oldukça Premium bir havaya sahip. VİP diye nitelendirilen bu meyhanelerde yiyip içmek aslında herkesin hakkı. Çünkü lüks dediğimiz şey sadece belirli bir zümreye mahsus olan bir özellik değil. Siz de Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri ortamında dostlarla gönlünüzü rahat ettirebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey bu meyhaneler için rezervasyon almak ve dostlarla bir akşamınızı meyhanelerde geçirmek olacaktır. Böylece kaliteli ve elit olan meyhanelerin ortamında kendinizi ödüllendirip harika bir akşamı değerlendirebilirsiniz.

Akdeniz Mutfağını Sevenlerin Mekânı


Ankara'da meyhaneye gidiyorsanız mutlaka Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri türlerinden birini tercih etmelisiniz. Oldukça elit olan bu mekânlarda sofranızda son derece lezzetli olan menülerle karşılaşabilirsiniz. Zira genellikle Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki meyhaneler Akdeniz mutfağını tercih ediyor.

Anadolu coğrafyasında yaşayan bütün insanların bir tarafı mutlaka Egeli veya Akdenizlidir. Ege kültürünü sonuna kadar yaşamak istiyorsanız Tunalı Hilmi meyhaneleri tam size göre. Mevsim balıklarının ızgara veya tava formatında sofranıza eşlik ettiği bu meyhanelerde buz gibi rakının yanında enfes Yunan mezeleri de tadabilirsiniz.

Yunanlılar rakıya uzo dese de meze olarak yine bize oldukça yakın damak tatlarını barındırıyor. Soğuk mezeler arasında peynir ezmesi ve fava Rum ve Yunan meyhanelerin enfes mezesi olarak ön plana çıkıyor. Bu tatlara Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri ortamında da rastlayacaksınız. Ayrıca Yunan mezelerinin arasında yer almakta olan deniz mahsullerinden elde edilen enfes tatlar da mutlaka soframızda bulunmalı.

Özellikle deniz mahsullerinin Ege otlarıyla harmanlanmış olduğu mezeleri mutlaka deneyin diyoruz. Pişman olmazsınız. Son derece lezzetli olan bu mezeler hem rakının hem de şarabın yanında gayet güzel gidiyor.

Gençlerin Uğrak Yeri Meyhaneler


Ankara'da gençlerin eğlenmek için en çok tercih ettiği mekânların başında Tunalı Hilmi Caddesi geliyor. Birçok mekânı bünyesinde barındıran Tunalı Hilmi'de gençlerin aradığı heyecan ve coşkulu ortam genellikle meyhane ortamı da sağlanıyor. Bu sebeple Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri gençler için de uğrak yeri haline gelmiş durumda.

Gençleri bu meyhanelere cezbeden birçok unsur bir arada bulunuyor. Bunların en başında canlı müzik geliyor. Ankara Tunalı Hilmi Caddesi'nde yer almakta olan meyhanelerde modern müzikler, pop ve ritimli dans müzikleri yer alıyor. Böylece meyhane ortamının nezih atmosferinin içerisinde sabaha kadar çılgınca eğlenebiliyorsunuz. Zaten Tunalı Hilmi Caddesi'nde gecenin ilerleyen saatlerinde meyhanelerden gelmekte olan sesler bu coşkuyu kanıtlıyor.

Sadece eğlence anlamında değil ortam bakımından da Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri gençlere hitap ediyor. Oldukça kafa dengi olan meyhane işletmecileri tarafından idare edilmekte olan bu mekânlarda her yaştan müşteri büyük bir nezaketle ağırlanıyor. Türk Meyhanesi konseptinde yer almakta olan usul ve adaptan asla vazgeçilmeyen bu mekânlarda gençlerin de rahat edebileceği bir ortam sağlanmış.

Bunun gerçekleşmesi için meyhanenin dekorasyonunda da farklılıklar göze çarpıyor. Tunalı Hilmi meyhaneleri bu bakımdan oldukça modern yerler olarak da dikkat çekiyor. Kafeterya, bar ve meyhane arasında farklı bir atmosferin yaşanabileceği özel müesseseler olarak ön plana çıkıyor.

Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri kız kıza gidilebilecek olan mekânlar arasında da yer alıyor. Zaten sabaha kadar büyük bir hareketliliğin yaşanmış olduğu Tuna Hilmi caddelerinde meyhaneye giden veya gecenin bir vakti meyhaneden çıkmış olan kız grupları görülebiliyor. Gerek çalışan iş kadınları gerek ev hanımları gerekse üniversite öğrencilerinin rahat bir şekilde felekten bir gece çalabileceği bu mekânlarda aranan her türlü konfor unsuru yer alıyor. Bunlar içinde vazgeçilmez bir mekân olan Tunalı Hilmi meyhaneleri takdiri hak ediyor.

Fasılla Kulaklarınızın Pasını Silin


Türkiye'nin neresinde olursanız olun meyhaneye gidenlerin bazıları özellikle fasıl dinlemek için o mekânlarda bulunurlar. Çünkü Fasıl ancak meyhane ortamında tadına varılacak olan bir müziktir. Öyle evde radyodan bilgisayardan televizyon başından fasıl dilenmez. Fasıl rakı sofrasında ve meyhane ortamında dinlenir. İşte Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri fasıl noktasında da çok kaliteli hizmet veriyor.

Muhteşem seslerin yer almış olduğu fasıl ekibi ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerinde rakının verdiği sarhoşluk hissi oldukça unutulmaz anlara sahne oluyor. Böylece fasıl müziğinin eşliğinde bir anda duygulanıp bir anda coşuyorsunuz ve gecenin ilerleyen saatlerinde size güzel hatıralar bakiye kalıyor.

Ayrıca Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri fasıl muhabbetini özellikle yeni yıl bayram sevgililer günü gibi müstesna gecelerde zirveye taşıyor. Vur patlasın çal oynasın eğlenmek isteyenler için oldukça ideal olan fasıl meyhanelerinde yer bulmak gerçekten zor. Bu sebeple rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Dans Edin Kurtlarınızı Dökün


Yukarıda da dediğimiz gibi Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri özellikle gençler için harika atmosfer sağlamış durumda. Bu sebeple meyhane ortamında sürekli olarak efkârlanmak istemiyorum diyenler için de kaliteli mekânlar olarak dikkat çekiyor.

Eğlenip dans etmek kurtlarını dökmek isteyenler için bu meyhaneler birebir. Zaten rakının ve şarabın vermiş olduğu hoşlukla birlikte muhteşem müzik de gençlerin kanını kaynatıyor. Böylece bir taraftan harika lezzetler diğer taraftan muhteşem müzik sabaha kadar dans etme fırsatına erişiyorlar. Eğer siz de rakımı yudumlayıp dans etmek istiyorum diyorsanız mutlaka Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri için rezervasyon alın.

Eğlencenin Mekânı Ankara Tunalı Hilmi Meyhaneleri


Eğlence kültürü herkes için farklı anlamlar taşıyor. Kimileri sabahlara kadar dans ederken eğleniyor kimi de derdine efkârını dostlarla paylaşacak yanında da buz gibi rakı olunca değmeyin keyfine. İşte her atmosfere uygun bir ortamın bulunduğu Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri efkâr dağıtmak isteyenler için de birebir.

Özellikle günün yorgunluğuyla beraber birtakım dertleri olan insanların dostlarla şöyle doyasıya hasbihal edebilecekleri nezih mekânlar bu meyhanelerin arasında yer alıyor. Klasik Türk meyhanesi konseptinde hizmet vermekte olan meyhanelerde aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz. Sessiz bir ortamın eşlik etmekte olan Türk sanat müziği ile birlikte zaten yavaş yavaş demlenirken dertleriniz de sofrayı bir bir dökülmeye başlıyor.

Meyhaneler belki en çok bunun için var. İnsanların bir şekilde dertlerini unutmaları dostlarla gülüp eğlenmeleri işin var. Özellikle bizim toplumumuzdaki erkek kültüründe derdini dökebilmek pek de kolay değildir. İşte Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri bunun için oldukça kaliteli ortamlar ayarlamış Durumda. Siz dostlarla beraber meyhaneye gittiğinizde hiçbir şekilde rahatsız edilmiyorsunuz. Arzu ederseniz canlı müziğin eşliğinde sabaha kadar eğlenebilir arzu ederseniz Klasik Türk Meyhanesi konseptinde sessiz sakin rakınızı yudumlarken dostlar ile dertleşebilirsiniz.

VIP Meyhane Ortamı


Meyhanelerin en önemli özelliklerinden birisi de müşterilerini çok özel hissettirmeleridir. Kıyıda köşedeki salaş bir meyhaneye gittiğinizde bile bunu sonuna kadar hissedebilirsiniz. Hele Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri içerisinde yer almakta olan VİP mekânlarda adeta önemli personel olmanın keyfini sonuna kadar yaşarsınız.

Özellikle kallavi misafirleriniz varsa bu meyhaneler tam size göre. Aracınızı valeye teslim edip meyhanenin güzel ortamına giriş yaptığınızda muhteşem bir şekilde ağırlanırsınız. Bay bayan garsonlar tarafından oldukça nezaket içerisinde masanıza alınıp siparişiniz alındıktan sonra meyhanenin VIP ortamında aradığınız her türlü konforu bulursunuz.

Yiyin İçin Az Ödeyin


Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri Ankara'daki birçok işletme gibi oldukça ekonomik mekânlar. VİP meyhanelerden salaş meyhanelere Açıkhava meyhanelerinden Türk Meyhanesi konseptine kadar hangisine uğrarsanız uğrayın mutlaka oldukça cüzi rakamlara geceyi geçirebilirsiniz.

Genellikle Fix menü uygulamasını devreye girmiş olduğu Ankara meyhaneleri bu bakımdan hakikaten uygun fiyatlı yerler olarak dikkat çekiyor. Fix menü ile birlikte farklılıklar göstermekle birlikte maksimum ödeyeceğiniz rakam 150 lira oluyor. Ortalama 75 ve 90 lira arasında ara sıcak yiyecekler ana yemek soğuk sıcak meze ve yanında içki ile beraber dostlarla eğlenebiliyorsunuz. Ayrıca yine maksimum 100-150 lira civarında limitsiz içki olan birçok Fix menü meyhanelerde yer alıyor. Böylece sınırsız bir şekilde yiyip içerken Diğer taraftan ne ödeyeceğim derdine düşmüyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey Ankara Tunalı Hilmi meyhaneleri için rezervasyon almak.