KALİTELİ EĞLENCE İÇİN ANKARA KOZA SOKAK MEYHANE

blog yazısı ekle !

KALİTELİ EĞLENCE İÇİN ANKARA KOZA SOKAK MEYHANE

Ankara'nın en müstesna semtlerinden birisi olan Koza Sokak bünyesinde birçok meyhaneyi barındırıyor. Oldukça elit bir mekân olan Koza Sokak'ta meyhane kültürünü sonuna kadar yaşayabiliyorsunuz. Eğer aradığınız eğlence ise Ankara Koza Sokak meyhane türleri size hitap ediyor demektir.

Kentten uzaklaşmadan kalabalıkların ortasında meyhane kültürünün mümtaz özelliklerini görebilmek büyük bir şans olsa gerek. Bu bakımdan Ankara Koza Sokak meyhane türlerine göz atmanız ve mutlaka bir geceyi dostlarınızla veya sevdiklerinize burada geçirmeniz gerekiyor. Böylece eğlence adına aradığınız her şeyi bu mekânlarda bulabiliyorsunuz.

Canlı Müzik İçin Koza Sokak


Ankara'da yer alan meyhanelerin birçoğunda canlı müzik bulunuyor. Ancak Ankara Koza Sokak meyhane çeşitleri hakikaten canlı müziğin adeta kalbini tutuyor. Oldukça kaliteli mekânlar ve canlı müzik konusunda da son derece tecrübeliler. Böylece canlı müzik adına ne arıyorsanız çok geniş olan restoranları ile beraber bu meyhanelerde bulabiliyorsunuz.

En modern parçaların çalındığı yeni ve modern meyhanelerin yer aldığı Ankara Koza Sokak meyhane ortamı sizin eğlenmeniz için yeterli oluyor. Oldukça ışıltılı bir dünyanın yer aldığı bu meyhaneler adeta gece kulübü havasında oldukça hareketli mekânlar olarak her gece yüzlerce müdavimi ağırlıyor.

Genellikle büyük ve geniş salonların bulunduğu bu meyhaneler kalabalık bir şekilde eğlenebilmek için de oldukça ideal. Işıklandırma ses sistemi açısından kaliteli olan Ankara Koza Sokak meyhane çeşitleri adeta eğlencenin dibine vurulması için tasarlanmıştır diyebiliriz.

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Güzel Sesler Güzel Mekânlar


Dedik ya eğlencenin en kalitelisi Ankara Koza Sokak meyhane ortamında yaşanır diye. Bunu boşuna söylemiyoruz. Özellikle meyhanelerde sahne alan seslere dikkat etmenizi istiyoruz. Solistler gerçekten harika. Türk Sanat Musikisinin en güzel besteleri bir taraftan icra ederken diğer taraftan da sizin bildiğiniz alıştığınız yeni ve modern müzikleri de çok güzel bir şekilde söyleyebiliyorlar.

Canlı müzik kültürünü bir adım daha öteye taşıyarak eğlence ile harmanlanmış olan bu meyhanelerde hem nezih bir ortamda eğleniyorsunuz hem de modern meyhane konseptinde dostlarla beraber vur patlasın çal oynasın oynayabiliyorsunuz. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye gelen dans ekibi ile beraber coşup eğlenmeniz son derece kolay oluyor.

Rakı Da Yemekler De Şahane


Eğer dostlarla beraber buz gibi bir rakıyı yudumlamayı arzuluyorsanız Ankara Koza Sokak meyhane önerimize kulak verin. Çünkü bu meyhanelerde rakı çok güzel bir şekilde servis ediliyor. Rakının yanında eşlik eden mezeler de harika. Sıcak mezeler bir yanda yer alırken diğer tarafta soğuk mezelere yer veriliyor. Türk mezelerinin yanında Yunan mezeleri de arzı endam etmeye devam ediyor.

Neredeyse bütün sofralarda atom, fava, Girit ezmesi, karides güveci, şakşuka, haydariye Fix mezeler olarak getiriliyor. Böylece rakı ile beraber muhteşem mezelerle kanınızı doyuruyorsunuz. Ancak Ankara Koza Sokak meyhane sofralarında ara sıcaklara da mutlaka göz atmalısınız.

Özellikle mevsim balıklarından hazırlanmış olan yemekler oldukça lezzetli olarak getiriliyor. En taze balıkları ızgara tava buğulama olarak tadabiliyorsunuz. Yeni deniz mahsullerinden hazırlanan muhteşem mezeler de sofraya getirilebiliyor. Bir tarafta kalamar tava diğer tarafta ahtapot salatası en otantik tatları bu meyhanelerde bulabiliyorsunuz.

Bazı meyhanelerde de Akdeniz mutfağının muhteşem lezzetleri ile beraber damağınızı şenlendiriyorsunuz. Canlı müzikle beraber eğlenirken bu muhteşem tatlara ulaşmak için yapmanız gereken tek şey Ankara Koza Sokak meyhane rezervasyonu yaptırmak. Böylece en kalabalık gruplarla bile gitseniz rahatça ağırlanıyorsunuz.

Özel Geceler İçin Ankara Koza Sokak Meyhane


Eğer doğum günü kutlamayı düşünüyorsanız artık meyhaneler en uygun mekânlara dönüşmüş durumda. Hele Ankara Koza Sokak meyhane türleri doğum günü kutlaması için son derece ideal. Modern meyhaneler olarak güzel bir dekorasyona sahip olan bu meyhanelerde özellikle gençler tarafından doğum günü kutlaması yaygınlaşıyor.

Evlilik yıldönümümüzü yine bu kaliteli ortamda geçirmeyi düşünüyorsanız iyi bir tercihte bulunmuşsunuz demektir. Ayrıca bayramlarda yeni yıl gibi özel gecelerde çok özel sahne şovları bu meyhanelerde size eşlik ediyor. Bundan dolayı özel anlarınız için kalabalık gruplar ile beraber Ankara Koza Sokak meyhane iyi bir alternatif olabilir.

Muhteşem sofrasıyla ve restoranı ile size hizmet eden meyhane işletmecileri aynı zamanda gerek bizim geleneksel eğlence kültürümüz ve gerekse evrensel eğlence kültürünün güzel numuneleri ile sizi ağırlamayı iyi biliyorlar.

VIP Mekânlar İçin Ankara Koza Sokak Meyhane


Bazıları için eğlence demek lüks demektir şatafat demektir. Bundan hoşlanan pek çok kişi Ankara'da Ankara Koza Sokak meyhane tercihinde bulunuyor. Böylece aracınızla beraber meyhaneye gittiğinizde vale gelip aracınızı alıyor ve park ediyor. Ondan sonra muhteşem bir şekilde Hoş geldin sefasına tabii tutuluyorsunuz. Ardından güzel bir şekilde rezervasyon yaptırdığınız masaya alınıyorsunuz.

Özellikle sizin için önemli olan iş yemekleri ve özel misafirleri ağırlamak adına Ankara Koza Sokak meyhane en iyi tercihtir diyebiliriz. Eğlencenin neredeyse o güzergâhtaki tek adresi olan bu meyhaneler kesinlikle yüzünüzü ak çıkartıyor. Oldukça kaliteli şekilde sizi ağırlıyorlar, son derece nezih olan meyhane işletmecisi ve görevlileri işini gayet iyi yapıyor.

Premium Mekânlar Ekonomik Fiyatlar


Koza sokak hakikaten enteresan bir muhittir. Oldukça lüks ve şatafatlı birçok meyhane bulunuyor. Premium ve VIP tarzında hizmet vermekte olan bu meyhanelerde canlı müzik eksik olmuyor. Neredeyse her akşam gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlencenin tek adresi olan Ankara Koza Sokak meyhane türleri takdiri hak ediyor.

Diğer taraftan bu meyhanelerde size Premium bir hizmet sunuluyor. 1 sınıf muameleye tabi tutuyorsunuz. Çok güzel bir şekilde ağırlanıp muhteşem sofralarda karnınızı doyuruyorsunuz. Yerli ve yabancı içkiler ile geceyi ihya ediyorsunuz ve bunun neticesinde yine çok ekonomik fiyatlarla karşılaşıyorsunuz. İşte, hizmet budur dedirtiyor bu mekânlar.