İÇİNİZİ RAHATLATACAK ANKARA FİX MENÜ MEYHANE FİYATLARI

blog yazısı ekle !

İÇİNİZİ RAHATLATACAK ANKARA FİX MENÜ MEYHANE FİYATLARI

Atalarımız boşuna dememişler eğlencenin veresiyesi olmaz diye. Sonuna kadar da haklılar bu sözde. Eğer eğleneceksiniz yiyip içecekseniz işletmeciye de mağdur etmeyeceksiniz. Özellikle meyhane için söz konusu bu durum. Çünkü meyhanede her şey peşindir. Geçmişte kredi kartı yokken cepte ne varsa onunla meyhaneye gidilir. Yenilir içilir hesap ödenirdi. Günümüzde kredi kartı ile birlikte biraz daha değişmiş olsa da bu konsept her zaman için meyhaneler peşin çalışmaktadır.


Ankara meyhane kültürü içerisinde de aynı durum söz konusudur. Eğer meyhaneye gidiyorsanız mutlaka cebinizde paranız olmalı. Ama en baştan şunu söyleyelim ki Ankara Fix menü meyhane fiyatları sizin içinizi rahatlatacak. Böylece gönül rahatlığıyla meyhaneye gidip içebilirsiniz. Üstelik tek başınıza da değil. Dostlarınızı, ailenizi, eşinizi dostunuzu toplayıp hepsini bir güzel ağırlayabilirsiniz.

Muhteşem geçen bir akşamın sonlarına doğru boş yere sıkıntıya girmenize gerek yok. Eyvah birazdan hesap gelecek ne öderim derdine de son. Çünkü Ankara Fix menü meyhane fiyatları hemen hemen her yerde standart olarak belirlenmiştir. Üç aşağı beş yukarı ödeyeceğiniz rakamlar daha siz meyhaneye gitmeden bilinmektedir. Bu sebeple herkes ayağını yorganına göre uzatıp her hafta bir akşamını en azından meyhanede geçirebilecek kadar lüksü kendine ayırabilir.

Muhabbet Paha Biçilmez


Her ne kadar Ankara meyhane kültürü içerisinde özel bir yeri olan çok farklı meyhane tipleri bulunsa da hepsinde de garanti olan bazı şeyler standarttır. Mesela dostlarla olan muhabbet… Hangi meyhane tipine giderseniz gidin mutlaka dostlarımızı yanınızdadır ve onlarla muhabbet edersiniz. İşte bu muhabbet paha biçilmezdir. Bunun yanı sıra Ankara Fix menü meyhane fiyatları da cabası…

Böylece dostlarla kallavi bir muhabbete tutuşmuşken bir anda hevesiniz kursağınızda kalmaz. Muhabbetin sonuna doğru içinize acı bir his oturmaz. Çünkü pahalı olan mekânlarda genellikle bu durum yaşanır. Ancak Ankara'daki meyhanelerde gönlünüz rahat olsun ödeyeceğiniz rakamlar hakikaten cüzidir ve her bütçeye hitap eder.

Düşünsenize işten çıkmışsınız yorgun argın dostlarla meyhanenin yolunu tutmuşsunuz. İnsan ne ister? Nasıl bir kahvenin bahane olduğunu biliyorsak aynı şekilde rakı da içki de bahanedir. Dostların muhabbeti ise her zaman şahanedir. Bu sebeple bu mekânlarda ağız tadınızı bozacak hiçbir şey bulunmaz. Hele meyhane işletmecilerinin nezaketi ve servisteki kalitesi görülmeye değerdir.

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Şairin Yeri

Çankaya

devamını oku... Adres: Yakupabdal Mahallesi Elmadağ Kayak Merkezi Yolu No:1599 Çankaya - Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Rakıcılar, Gönlünüz Rahat Olsun


Bizim meyhane kültürümüz içerisinde rakının ayrı bir yeri vardır. Hatta denebilir ki meyhaneler sırf rakı için inşa edilmiştir. İnanın abartı olmaz. Çünkü rakı hakikaten farklı bir içecektir. Kendine has müdavimleri olduğu gibi kendine has bir muhabbeti usulü adabı da vardır. Sofrada rakının servisini en küçük olan yapar, rakının yanında yenilecek olan mezeler de bellidir.

Eğer siz de rakının meftunuysanız Ankara Fix menü meyhane fiyatları sizin için de uygun sayılabilir. Çünkü Fix menü içerisinde rakının olduğu farklı konseptler de bulunuyor. Böylece dostlarla birlikte rakının eşsiz tadından ve yanındaki muhabbetten mahrum kalmazsınız. Dilediğiniz kadar içebilir arzuladığınız kadar kendinizden geçebilirsiniz. Zaten meyhane hallerinde bunlar yadırganmaz gayet tabii karşılanır.

Efkâr dağıtmak için masanıza söyleyecek olduğunuzu rakılar yanındaki mezeler eğer Fix menü içerisinde yer alıyorsa dert yok demektir. Böylece Ankara Fix menü meyhane fiyatları rakı sevenler için de adeta can simidi gibi imdada yetişir. Çok kalın bir cüzdanla gidilmeyen bir meyhane gecesinde bile memnuniyet içerisinde eve dönülür.

Ne Öderim Derdi Olmadan Rahatça İçin


İnsanlar meyhaneye dertlerini unutmak veya derdini sevdikleriyle paylaşmak için giderler. Zaten dert paylaşınca azalır değil mi? Ama derde yeni dertler de eklememek lazım. Kabarık hesaplarla yüzü asık bir şekilde eve gitmemek lazım. Eğer siz de benimle aynı fikirde iseniz mutlaka Ankara Fix menü meyhane fiyatları içinizi rahatlatacak.

Fix menülü meyhaneler sayesinde acaba ne öderim derdi olmadan gönlünüz de kafanız da rahat bir şekilde içkinizi yudumlamaya devam edebileceksiniz. Sadece rakıcılar için değil şarap tutkunları için de aynı şey geçerli. Üstelik Ankara'daki meyhanelerde gerçekten çok çeşitli şarap alternatifleri bulunuyor. En eski şaraplardan yeni mahsullere kadar geniş bir şarap repertuarı var.

Ben otantik içkileri seviyorum diyorsanız onlar da fix menü konseptinde size sunuluyor. Ankara Fix menü meyhane fiyatları içerisinde uzak ülkelerin sıcak kumsallarının içkilerini tadabilirsiniz. Böylece aradığınız bütün damak tatlarını istediğiniz her türlü içki çeşidini bulabileceğiniz Fix menülerle hem ekonomik hem de güzel bir gece geçirmeniz son derece kolay olacak.

Az Ödüyoruz Diye Meze De Mi Yemeyelim?


Kimi usulca demlenmek için meyhaneye gider kimileri efkârını dağıtmak için. Ama damağının tadına düşkün olanlar da mutlaka mezeler için meyhanelerde bulunur. Hatta içkili arası çok olmayıp sırf benzeseydi için meyhanelerin yoluna düşen çok fazla kişide vardır eğer siz de meze seviyorsanız Ankara Fix menü meyhane fiyatları aradığınız konforu size sunacak.

Çünkü Ankara meyhanelerinin belirlemiş olduğu Fix menü fiyatlarının içerisinde mutlaka meze çeşitleri yer alıyor. Zaten o kadar geniş bir meze kültürü var ki sadece mezelerle bile karnımızı doyurabilirsiniz. Hatta çoğu Türk meyhanesinde ana yemek ikramı genellikle yapılmaz. Siz tercih ederseniz mutlaka ocak başı formatında olan meyhanelerde kebap türleri köfte ızgara şiş size servis edilir.

Bununla birlikte bizim Türk Meyhanesi kültürümüzün içerisinde ana yemek standart olarak kesinlikle bulunmaz. Bunun yerine ana yemekten çok daha lezzetli olan mezeler yer alır. O kadar geniş bir meze kültürümüz bulunmaktadır ki genellikle sıcak ve soğuk olmak üzere ikiye ayrılan mezeler mevsim balıklarına ve yiyeceklerine göre de şekillenmektedir.

Rakının yanında ayrı meze türleri getirilirken şaraba eşlik eden meze türleri bir anda değişir. Rakı ile birlikte cacık tarama ezme çiçek dolması ve daha pek çok alternatif meze masanızda yer alır. Şarabın yanındaysa daha hafif diye nitelendirilebilecek peynir ağırlıklı olan mezeler mutlaka Ankara meyhane konseptinde size sunulur.

Eğer deniz mahsullerinden oluşan mezeleri seviyorsanız yine Ankara Fix menü meyhane fiyatları konseptinde aradığınızı bulabileceksiniz. Kalamar dolma, ahtapot salatası, karides ne arıyorsanız yine rakı ve şarap sofranızda mutlaka yer alır. Hal böyle olunca eşsiz mezeler için bile meyhaneye gitmeye değmez mi? Bizce değer.

Fix Menü Candır


Eğer Ankara'da yaşıyorsanız veya yolunuz Ankara'ya düşmüş de dostlarla birlikte içki meclisinde geceyi geçirmek istiyorsanız gerçekten şanslısınız. Çünkü Ankara'nın birçok meyhanesinde Fix menü uygulaması geçerli. Çok azında fix menü dışında yenilir içilir, ayrı para ödenir. Hakikaten fix menü dediğimiz şey hayat kurtarıyor dersek yanlış olmaz.

Gelin birlikte Fix menülerin içeriğine bir göz atalım. Birbirinden farklı Fix menüler belirlenmek ile birlikte üç aşağı beş yukarı bütün fix menülerde standart olan uygulamalar Ankara meyhanelerinde bulunur. Bu sebeple Ankara Fix menü meyhane fiyatları birbirine çok yakındır. Arada oldukça küçük ve cüzi farklar olur.

Eğer hafta sonu Fix menü konforuyla Ankara meyhanelerinde içmek istiyorsanız size güzel bir haber de verebiliriz. Çünkü bu fix menü içerisinde fasıl da yer alıyor. Düşünsenize fix menü ekonomisinin yanında fasılla güzel bir gece geçirmek herkese nasip olmaz. Standart olarak belirlenen bu Fix menünün içerisinde limitsiz yerli içki var. Meyhane içinde canınız ne istiyorsa sipariş verip içebiliyorsunuz. Meze bakımından göz attığımızda ise sıcak ve soğuk mezeler bir arada yer alıyor. Atom, Ezine peyniri, Sultan ezme, köpoğlu, tabule, fava ve daha pek çok alternatif meze Fix menü ile size ikram ediliyor. Yani sofranız Fix menü de bile donatılıyor.

Sadece meze ile sizi göndermeyecek olan Bonkör ve cömert Ankara meyhane işletmecileri ara sıcaklardan da iki farklı opsiyonu hemen sofranıza ikram edebiliyorlar. İsterseniz kalamar tava sipariş verin isterseniz deniz mahsullerinden canınız ne çekiyorsa. Hepsi serbest. Börekten balık Kokorece kadar aradığınız çok farklı tatlar da yine bu meyhanelerde size sunuluyor.

Standart olarak Ankara'daki Türk meyhaneleri içerisinde ana yemek servisi yapılmaz. İsteğe göre ana yemek servis edilir. Fakat Fix menü içerisinde bu opsiyon da düşünülerek ana yemek seçmeli olarak sunulmaktadır. Tercihinize göre mevsim balıklarından istediğinizi seçebilirsiniz. Palamut, Levrek, çupra, hamsi, mezgit, İstavrit ne arıyorsanız hepsi var. Veya tavuk şiş, ızgara köfte, kebap türleri ana yemek konseptinde size sunuluyor.

Belirlenmiş olan limitsiz içkili Fix menü için ödemeniz gereken rakam ise sadece 95 lira. Düşünebiliyor musunuz? Bütün sıcak soğuk mezeler ara sıcak yiyecekler ana yemek limitsiz yerli içki ve sadece ödenecek rakam 95 lira. Ankara Fix menü meyhane fiyatları neden bu kadar önemli şimdi daha iyi anlıyorsunuz herhalde.

Eğer biraz daha ekonomik paket aranıyorsa limitli Fix menü yine size aradığınız bütün tatları sunabilecek. Hemen baştan söyleyelim bunu limitli olan Fix menüde de fasıl size eşlik ediyor. 4 kişilik olarak tasarlanmış olan bu menüde kişi başına 2 tane bira veya meşrubat içebiliyorsunuz. Ankara meyhane konsepti içinde belirlenmiş olan meze çeşitleri diğer Fix menüde olduğu gibi sıcak ve soğuk olarak size ikram ediliyor. Ara sıcak ve ana yemek seçmeli opsiyonları da yine menünün içerisinde var ve ödenecek olan rakam sadece 75 lira. Evet, yanlış duymuyorsunuz, limitli olan bu Fix menü için ödeyeceğiniz rakam sadece 75 lira. Nasıl, muhteşem değil mi?

Boşuna demiyoruz Ankara meyhaneleri hem damak tadınızı hem de cüzdanınızı düşünür diye. Bir taraftan nezih ortamda yiyip içip eğlenecek fasıla eşlik edecek canlı müzik dinleyeceksiniz diğer taraftan da ödeyecek olduğunuz rakam 75 lira ile 150 lira arasında değişecek. Eğer sınırsız içkilerin olduğu Fix menülere göz atmak istiyorsanız da her türlü içkinin mezenin yiyeceğin bulunduğu en lüks mekânlarda bile ödenecek olan rakam 150 lira. Hal böyle olunca ne öderim derdine düşmeden Ankara meyhanelerinde rahatça yiyip içip eğlenebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.