NEREDE İÇİLİR DERDİNE SON: ANKARA MEYHANELER REHBERİ

blog yazısı ekle !

NEREDE İÇİLİR DERDİNE SON: ANKARA MEYHANELER REHBERİ

Günümüz modern zamanlar teknoloji çağı. Artık her şeyin cevabı internette bulunuyor. Yemek tarifini bile merak eden ev hanımları Google'a yazıyor birkaç saniye sonra mutfağa geçip yemeğini pişiriyor. Hal böyle olunca internet platformunda özellikle meyhane müdavimleri için kaliteli hizmet veren rehber sitelere de ihtiyaç var. İşte tam bu noktada ankarameyhaneleri.com oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor.

Eğer Ankara'da yaşıyor veya yolunuz Ankara'ya düşmüş ve nerede içileceğini merak ediyorsanız dert etmenize gerek yok. Ankara meyhaneler rehberi imdadınıza yetişiyor. Akıllı telefonlardan bilgisayardan tabletten giriş yaparak birkaç saniye içerisinde nerede içmek istediğinize karar verebiliyorsunuz.

Meyhane Tutkunları İçin Her Şey Düşünülmüş


Eğer siz meyhanenin müdavimi iseniz ve Ankara'da içilecek mekânlar arıyorsanız Ankara meyhaneler rehberi sizin için yeterli olacaktır. Meyhane adına ne arıyorsanız hepsi bu rehberde yer alıyor. Klasik alışılmış sadece birkaç telefondan ve fotoğraftan ibaret bir rehber değil. Adeta Ankara'nın meyhanelerinin röntgeni çekiliyor. Bu sitede aradığınız her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Son derece ince bir çalışmanın kendisini göstermiş olduğu sade bir ara yüzle bilgisayara ve akıllı telefona en uzak kişilerin bile rahatlıkla girip içmek istedikleri mekânı bulabilecekleri kolaylık ile hazırlanmış, oldukça pratik olan Ankara meyhaneler rehberi adeta kullanıcı dostu. Bunu söylersek abartmış olmayız.

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


Meyhaneler İçin Canlı ve Yaşayan Rehber


Kitabi birkaç bilgiden ibaret olmayan Ankara meyhaneler rehberi adeta yaşayan teneffüs eden ve meyhanelerin her türlü girdisini çıktısını size sunan oldukça önemli bir katalog gibi düşünülebilir. Bu bakımdan meyhaneler rehberi sitesine giriş yaptığınızda karşınıza çıkacak olan alternatifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kullanım bakımından da son derece pratik olan meyhane rehberinin ana sayfasında bulunan semt opsiyonunu kullandığınızda hangi semtte içmek istediğinize karar vermiş oluyorsunuz. Böylece geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Ankara'da size en yakın olan meyhaneler karşınızda sıralanıyor.

Ne Tarz Meyhaneden Hoşlanırsınız?


Meyhanelerin müdavimleri iyi bilirler ki bizim meyhane kültürümüz oldukça geniş bir konsepte yayılmış durumdadır. Bu bakımdan meyhane denilince akla tek stabil olan bir yapı gelmemelidir. Bir tarafta Türk meyhanesi dediğimiz alıştığımız klasik nezih ortamlar bulunurken diğer tarafta hemen komşumuz olan Yunanistan'ın bağrından kopan Yunan meyhaneleri Ankara'da yer almaktadır.

Ankara meyhaneler rehberi içerisinde salaş meyhanelerin özel bir yeri bulunmaktadır. Son derece nezih ortamlarda içki içmek hakikaten bulunmaz bir keyiftir. Ancak bahar ve yaz akşamlarında Ankara'nın muhteşem atmosferinde açık hava meyhaneleri içinde arama yaptıran birçok kişi yer almaktadır. Diğer taraftan sadece erkeklerin değil kadınların da gidebileceği kız kıza gidilebilecek olan mekânlar ayrı bir arama kategorisine dönüşmektedir.

Bu bakımdan siz ne tür bir meyhaneye gitmeyi arzuluyorsanız Ankara meyhaneler rehberi size aradığınız bütün kategorileri sunmakta. Yine ana sayfada semt seç ile beraber kategori seçme sekmesine tıkladığınızda karşınıza aramış olduğunuz meyhane türleri sıralanıyor. Böylece ne tarz bir meyhanede içmek istiyorsanız o meyhane ile ilgili bütün bilgilere ulaşıyorsunuz.

Canınız Müzik Dinlemek Mi İstiyor?


Ankara yukarıda da söylediğimiz gibi meyhane kültürü çok eskiye varmakta olan bir başkent olarak dikkat çekiyor. Yüzlerce farklı alternatifin bulunduğu Ankara'da farklı semtlerde meyhaneler yer alıyor. Bu bakımdan ana sayfadaki kategori sekmeleri oldukça önemli. Bu sekmelerin içerisinde yer alan canlı müzikli, canlı müziksiz meyhaneler de oldukça rağbet gören arama tercihleri.

Eğer canınız müzikli bir meyhanede içki içmek istiyorsa bunun için canlı müzikli tercihini aktif etmeniz yeterli oluyor. Ankara'da canlı müzikli olan meyhaneler de oldukça geniş alternatifler ile yer alıyor. Özellikle fasıllı olan meyhaneler için ayrı bir tercih yer alırken canınız müzik dinlemek istemiyorsa canlı müziksiz tercihini seçmeniz ve araştırmanız yeterli oluyor.

Böylece meyhaneye girdikten sonra acı bir sürprize karşılaşmıyoruz. Eğer günün yorgunluğu omuzlarınızda, tek bir kelime dahi duymadan sadece dostlarınızla oturup rakınızı yudumlamak istiyorsanız canlı müziksiz meyhaneleri seçmeniz gerekiyor. İşte bu gibi durumlarda Ankara meyhaneler rehberi hatasız işlemleriyle birlikte size aradığınız meyhane türünde eğlenme fırsatını sunuyor.

En Sıcak Etkinliklerden Haberdar Olun


Bizim meyhanelerimiz sadece içki içilen yemek yenilen yerler değildir. Bu bakımdan Ankara meyhaneler rehberi ana sayfasında bulunan etkinlikler menüsü de oldukça önemli bir görevi yerine getiriyor. Ankara'daki meyhanelerde hangi akşam kim sahneye çıkıyor, hangi etkinlik var bunları öğrenebiliyorsunuz.

Özellikle önemli gün ve gecelerde eğer dostlarla beraber bu etkinliklere katılmak istiyor ve bu bilgilere nereden ulaşacağınızı bilmiyorsanız Ankara meyhaneler rehberi bunun için var. Etkinlikler sekmesine tıkladığınızda fasıllı olan meyhaneleri bulurken diğer taraftan dönemsel yapılmakta olan bazı aktivitelere de katılabiliyorsunuz. Mesela bir Karadeniz gecesi Ankara'nın meyhanelerine gelmiş ve siz de bir Karadenizli olarak bundan haberdar değilsiniz. İşte bunun olmaması için Ankara meyhaneler rehberi etkinlikler sekmesinde alternatiflerle birlikte size yardımcı oluyor.

Meyhaneci Olmadan Meyhane Olur Mu?


Bizim meyhane kültürümüzün merkezinde her zaman için meyhaneciler vardır. Adeta Türk Meyhanesi dediğimiz o muhteşem mekânlar meyhanecilerin zarafetiyle bilgisi ile tecrübesiyle ve görgüsü ile beraber şekillenmiştir. Bu açıdan gidecek olduğunuz meyhanenin sahibini işletmecisini yani meyhaneciyi merak ediyorsanız dert etmeyin. Ankara meyhaneler rehberi bu konuda da sizin yardımcınız oluyor.

Ana sayfada bulunan çalışanlar menüsüne giriş yaptığınızda meyhaneyi tercih edip o meyhanedeki işletmeci ile bağlantı kurabiliyorsunuz. Kimdir, nedir, nerede okumuştur, hangi bilgilere sahiptir, tecrübesi nedir, bunların hepsini öğrenebiliyorsunuz. Düşünsenize muhteşem bir hizmet değil mi? Gidecek olduğunuz meyhanede kiminle muhatap alacağınızı daha gitmeden öğrenebiliyorsunuz. İşte bunun için Ankara meyhaneler rehberi takip edilmeli diyoruz.

Meyhane Tanıtım Videoları


Devir teknoloji devri. İnternet artık cebimize kadar girmiş. Hal böyle olunca da meyhaneler ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız bunun için arama motorları ile uğraşmanıza gerek yok. Ankara meyhaneler rehberi sitesine giriş yaptığınızda TV kısmına tıklamanız yeterli oluyor. Böylece görseller eşliğinde çekilmiş olan videolarla birlikte meyhanelerin tanıtımını izlerken mezelerin nasıl hazırlandığını, ara sıcakların sofralara nasıl servis edildiğini, balıkların nasıl pişirilir öğrenebiliyorsunuz.

Yukarıda da söyledik ya bu sıradan katalog rehberi değil oldukça kaliteli yaşayan canlı bir meyhane rehberi. Bu bakımdan size daha meyhaneye gitmeden o atmosferi yaşatmak için elinden gelen her türlü ayrıntıya yer veriliyor.

Meyhane Tadında Blog Yazıları


Bizim meyhanelerin bir usul ve adabı vardır. Meyhaneye nasıl girilir, nerede oturulur, ne yenir ne içilir, hangi mevsim hangi zamanda nereye gidilir bunların iyi bilinmesi gerekiyor. Rakıyı sofrada kim servis eder, rakı buzlu mu içilir, rakının yanında balık mı iyi gider mezeler mi tercih edilir… Bunlarla ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız Ankara meyhaneler rehberi yine size yardımcı oluyor.

Sitede yer alan birbirinden keyifli blog yazıları ile birlikte adeta meyhaneye gitmeden meyhaneyi kendi evinize getirebiliyorsunuz. Böylece meyhane ortamı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyin cevabını burada bulurken meyhane müdavimlerinin çok iyi bildiği o müstesna tada Ankara'da tekrar tanıklık edip keyifli dakikalar geçiriyorsunuz.

Kampanyalardan İlk Siz Haberdar Olun


Sadece Türkçe değil İngilizce olarak da yayın yapmakta olan Ankara meyhaneler rehberi yerli yabancı yüz binlerce kişiye ev sahipliği yapıyor. Böylece Ankara'da hangi meyhanede ne zaman ne yenir ne içilir hepsini öğrenebiliyorsunuz. Tabii ki ödemeniz gereken bir hesap da söz konusu olacaktır.

Eğer meyhaneye gittiğinizde acı bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız ve bütçenizi iyi denkleştirme niyetindeyseniz Ankara meyhaneler rehberi kampanyalar kısmını inceleyin. Burada meyhanelerin sunduğu kampanyaları iyi takip edin. Böylece sıcak kampanyalardan indirim haberlerinden ilk defa siz haberdar olun. Dostlarınızla ve sevdiklerinizle bu mekânlarda doyasıya yiyip için uygun fiyatlarla ödemenizi yapıp evinizin yolunu tutun.

Mekân Tavsiyesi İstiyorsanız Ankara Meyhaneler Rehberi


Ankara meyhaneler rehberi yüzlerce farklı alternatife yer vererek her türlü detaya yer veriyor. Böylece meyhane ile alakalı merak ettiğiniz her şeye bu site kanalıyla ulaşabiliyorsunuz. Ancak buna rağmen hala kafanızda soru işaretleri var ve hangi meyhaneye gideceğinize karar veremiyorsanız dert etmeyin. Çünkü Ankara meyhaneler rehberi size WhatsApp mekân tavsiyeleri hizmeti sunuyor.

Evet, yanlış okumadınız. Sadece internet sitesindeki yazılarla videolarla bloklarla ve bilgilendirme notları ile değil aynı zamanda WhatsApp kanalından da sizin yanınızda bulunuyor ve bu güzel mekânlar için tavsiye bilgilerini size birinci ağızdan aktarabiliyorlar.

Daha ne olsun? Ankara meyhaneleri hakkında merak ettiğiniz her şeyi fazlasıyla bulabileceğiniz Ankara meyhaneler rehberi kesinlikle ajandanızın ilk sırasında sık kullanılanlar sekmenizin başında bulunsun. Böylece her akşam farklı bir meyhanede farklı bir keyif yaşarken dostlarla beraber eğlencenin tadına varabilirsiniz.