MEYHANE TAVSİYE ETMEK TECRÜBE İŞİDİR

blog yazısı ekle !

MEYHANE TAVSİYE ETMEK TECRÜBE İŞİDİR

İnsanlar merak ettikleri şeyleri genellikle dostlarıyla paylaşır ve onların fikirlerine değer verirler. Tavsiye dediğimiz bu uygulama hayatın hemen hemen her aşamasında devreye girmektedir. Bu sebeple tecrübe dediğimiz şey paylaşılarak artan ve dostlarla tavsiye şeklinde ortak paydada buluşulduğunda çoğalan bir ortak paydadır.

Özellikle eğlence bakımından tavsiye isteniyorsa yine dostlara müracaat edilir. Ankara'da yaşıyor ve akşamları meyhaneye gitmeyi düşünüyorsanız yine dost tavsiyesine ihtiyacınız olacak. Ancak bu konuda riske girmek istemiyorsanız Ankara meyhane tavsiyesi için internette hizmet veren ankarameyhaneleri.com oldukça doğru tespitleri ile size yardımcı olabilir.

Böylece sayfalarda bulunan meyhane incelemelerine göz attığınızda meyhane ile ilgili bütün detaylara ulaşabilir ve en doğru tavsiyeler ile beraber gecenizi dostlarla beraber ihya edebilirsiniz.

Efkârlı Olanlar İçin Meyhane Tavsiyesi


Eğer iş hayatında sorunlar yaşıyor veya ailenizle ilgili birtakım problemler ile mücadele etmek zorunda kalıyorsanız mutlaka içinizi dönmeniz gerekiyor. Yani efkârlandı iseniz ve Ankara meyhane tavsiyesi istiyorsanız bunun için Türk meyhaneleri en uygun yerler olacaktır.

Alışılmış dost ve bildik olan Türk meyhaneleri çok uzun zamandır Anadolu'nun her tarafında hizmet etmeye devam ediyor. Fakat Ankara Türk meyhanesi konsepti gerçekten görülmeye değer yerler. Bu bakımdan gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bu mekânlarda son derece nezih bir ortamda efkârınızı giderebilir dostlarla derdinizi paylaşabilirsiniz.

Zaten Türk meyhanesi daha çok dostlarla beraber gidilen dertlerin paylaşıldığı yerler değil midir? Birçok kişi akşam olsa da meyhaneye gidip içimi döksem bir rahatlasam diye dört gözle akşamın olmasını beklemektedir. Bu bakımdan efkârlı olanların mekânıdır Türk Meyhanesi.

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Doğallıktan Hoşlananlar İçin Açık Hava Meyhanesi


Eğer siz bir tabiat tutkunu iseniz yeşilden ve maviden ayrılamıyorsanız Ankara açık hava meyhaneleri size göredir. Açıkhava meyhanelerinin otantik ve natürel dokusunda sevdiklerinizle beraber rakınızı yudumlamak şarabınızı içmek bulunmaz bir keyif olacaktır.

Bu bakımdan doğallıktan hoşlananlar için Ankara meyhane tavsiyesi dendiğinde açık hava meyhaneleri akla gelmektedir. Açık hava meyhaneler için çok uzağa gitmeye de gerek yok. Ankara'nın göbeğinde hizmet veren meyhanelerin oldukça kaliteli ve geniş bahçeleri bulunuyor. Siz meyhaneye giriş yaptığınızda sizi karşılayan sıcak meyhaneciler hemen arka bahçeye alıyorlar.

Bu meyhanelerde yer alan bahçeler muhteşem atmosferi ile beraber sizi kalabalıkların ortasında kocaman metropolün içerisinde yeşilliklerle beraber doğal bir dokuda ağlıyorlar. Böylece açık hava meyhanesi adına aradığınız her türlü keyif ve zevki doğallığı bu meyhanelerde bulabiliyorsunuz.

Kafasını Dinlemek İsteyenler İçin Salaş Meyhaneler


Ben de meyhaneye gitmek istiyorum ancak sessiz sedasız gözden ırak bir yer olsun diyorsanız salaş meyhaneleri tavsiye ediyoruz. Ankara salaş meyhaneler oldukça kaliteli işletmeler. Salaş kelimesinden dolayı kırık dökük mekânlar aklınıza gelmesin. Bu meyhanelerin salaş meyhane diye adlandırılmasının en önemli sebebi gözden uzak bir yerde ve çok mütevazı bir dekorasyonla sizi karşılamaktadır.

Bu açıdan sessiz bir akşam arzulayanlar kafasını dinlemek isteyenler için Ankara meyhane tavsiyesi yapılacaksa salaş meyhaneler ilk sırada yer almalı. Böylece birkaç dost ile beraber gidip bu meyhanelerde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sessiz ve sedasız bir ortamda mütevazı dekorun içerisinde aradığınız doğallığı ve huşuyu bulabilirsiniz.

Kurtlarını Dökmek İsteyenler İçin Fasıllı Meyhaneler


Bu dünyaya bir defa gelinir. Bu yüzden eğlencenin de hakkı verilmelidir diyorsanız fasıllı meyhaneleri tavsiye ediyoruz. Ankara meyhane tavsiyesi içerisinde yer alacak olan fasıllı meyhaneler özellikle kurtlarını dökmek isteyip eğlenme derdinde olanlar için birebir mekânlardır.

Zaten Ankara'daki faslı heyetleri görülmeye de dinlenmeye değer. Oldukça kaliteli seslerden ve enstrümanlardan oluşuyor. Son derece deneyimli olan fasıl heyetleri aralıksız bir şekilde gecenin ilerleyen saatlerine kadar size keyifli anlar yaşatıyor. Bir taraftan duygusallığın dibine vururken diğer taraftan coşkunun zirvelerine çıkabiliyorsunuz.

Ben fasıl değil modern müziklerden yanayım diyorsanız ve ruhunuzdaki gençliği ortaya çıkartmak istiyorsanız Ankara meyhane tavsiyesi sizin için türkülerin ve pop müziğin ön planda olduğu modern meyhaneler beğeninize sunulacaktır. Böylece yeni ve modern meyhanelerde türkü bar kıvamında oldukça otantik bir havada arkadaşlarımızla beraber yiyip içip eğlenebilirsiniz.

Gönlünüz Ege'de Kalmasın


Ege Denizi çevresinde yer alan tüm coğrafyayı ve kültürünü de çevresindeki insanları da şekillendirmiştir. Özellikle Yunanlılar sıcakkanlı özelliği ile dikkat çekmektedir. Bizde olduğu gibi Yunanistan'da da güzel bir meyhane kültürü vardır. Bu sebeple ülkemizde de Yunan meyhaneleri arzı endam etmeye devam ediyor. Ankara'da yer alan Yunan meyhaneleri görülmeye değerdir.

Bildiğiniz klasik Yunan meyhanesi tarzında mefruşat ile beraber dikkat çeken bu meyhanelere girdiğinizde mavi ve beyaz renklerden oluşan masa örtüleri ve sandalyelerle aklınız başınızdan alınır. Eğer Ege esintilerinden hoşlanıyorsanız Ankara meyhane tavsiyesi içerisinde Yunan meyhanelerini size önerebiliriz.

Son derece nezih ve kaliteli olan Yunan meyhanelerinde coşkunun en alasını yaşayabiliyorsunuz. Bu meyhanelerin önemli özelliklerinden birisi de müziğidir. Yunanlıların insanın içini kıpır kıpır eden müziği ile beraber gecenin ilerleyen saatlerinde sirtaki yapmak belki uygun bir mekâna denk düştüyse tabak kırmak ve alışılmış Yunan meyhanesi eğlencelerinin tamamını yerine getirmek mümkündür.

Ayrıca Yunan meyhanesinde olduğunu hatırlatan en önemli özelliklerden birisi de Akdeniz mutfağıdır. Oldukça lezzetli ve hafif olan Akdeniz mutfağının başköşesinde balıklar yer alır. Mevsim balıklarının tamamını bu meyhanelerde bulabilirsiniz. Bununla beraber son derece taze mevsim otlarından hazırlanan mezeler de yine Yunan meyhaneleri için vazgeçilmez olan sofra ayrıntılarıdır.

Ekonomik Ankara Meyhane Tavsiyesi


Ben gecemi meyhanede geçirmek eğlenmek rakımı yudumlamak şarabımı içmek istiyorum ama çok fazla da para ödemek istemiyorum diyorsanız size hak vermemek elde değil. Kalite ile eğlenceyi uygun fiyata bulmak için de iyi bir araştırma yapmak gerekiyor. Ama dert etmeyin Ankara meyhane tavsiyesi içerisinde size önerebileceğimiz Fix menülü olan birçok meyhane bulunuyor.

Fix menüler de iki şekilde müşterilere sunuluyor. Bunlardan limitli Fix menü opsiyonlarına göz attığınızda aslında limitsiz olduğunu anlıyorsunuz. Ara sıcaklar ana yemekler sıcak ve soğuk mezeler yanında içki hatta bir de fonda fasıl ve bu menünün fiyatı 75 lira.

Limitsiz olan Ankara meyhane tavsiyesi ile birlikte ödeyeceğiniz rakam 100 lirayı geçmiyor. Böylece 100 ile 150 lira arasında ödediğinizde en kaliteli mekânlarda VIP ve Premium hizmetlerle beraber limitsiz içki opsiyonlarından faydalanabiliyorsunuz. Böylece Ankara'da meyhane adına ne arıyorsanız hepsi size çok ekonomik bir şekilde sunuluyor.

Bence siz Ankara meyhane tavsiyelerimize kulak verin. Aradığınız keyfi huzurlu bir meyhane ortamını tavsiyelerimiz sayesinde kolayca bulabilirsiniz. Eğer bu tavsiyeler size yetersiz geldi ve daha fazla ayrıntı istiyorsanız WhatsApp mekan tavsiye hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Artık bu kadar tavsiyeden sonra gerisi size kalmış. Nerede hangi tarz meyhanede ne kadara içeceğiniz bütün ayrıntılarıyla yer alıyor.