EĞLENCENİN YENİ ADRESİ ANKARA PARK CADDESİ MEYHANELERİ

blog yazısı ekle !

EĞLENCENİN YENİ ADRESİ ANKARA PARK CADDESİ MEYHANELERİ

Uzun zamandır Ankara'ya uğramamış olanlar için haydi bu akşam Ankara Park Caddesi meyhanelerinde rezervasyon alalım da güzelce bir eğlenelim dediğinizde şaşırıp kalırlar. Çünkü Park Caddesi geçmişte oldukça tenha olan bir yer iken günümüzde adeta yaşayan bir Las Vegas'tır dersek yalan olmaz. Çok farklı eğlence mekânlarını bünyesinde barındırıyor.

Bildiğiniz gibi Ankara zaten bir başkent olarak oldukça büyük bir nüfusa ev sahipliği yapıyor. Bu nüfusun Ankara'nın o politik ve siyasi havasından kurtulup güzel bir gece geçirebilmesi için ancak güzel eğlence mekânlarına ihtiyacı bulunuyor. İşte bu noktada Ankara Park Caddesi meyhaneleri güzel bir hizmet veriyor.

Üstelik son derece sessiz sedasız olan Park Caddesi'nde yer alan bu meyhaneler oldukça kaliteli ve dekorasyon açısından da son derece modern mekânlar. Böylece bir anda şaşırıveriyorsunuz. Hakikaten bu meyhanelerde güzel bir gece geçirmek mümkün. Peki, Park Caddesi meyhanelerinde ne yenir ne içilir neler yapılır beraber göz atmak ister misiniz?

Türk Meyhanesinden Vazgeçmem Mi Diyorsunuz


Her ne kadar Ankara Park Caddesi'nde son derece modern ve elit mekânlar bulunsa da eğer siz Türk meyhanesi müdavimi iseniz aradığınızı yine bu mekânlarda bulacaksınız. Çünkü oldukça kaliteli olan Türk Meyhanesi konseptinde hizmet veren işletmeler bulunuyor.

Hakikaten de Türk meyhanesi dediğimiz ortamın kendine has bir lezzeti kokusu dokusu var. Türk meyhanesine alışan inanın başka yerde yiyip içemez eğlenemez. Türk Meyhanesini bu kadar mümtaz kalan şey belki de ortamın nezaketidir. Son derece nezih olan meyhanelerde oldukça kaliteli bir şekilde ağırlanıyorsunuz.

Ankara Park Caddesi meyhaneleri bu bakımdan size aradığınız bütün nezaket ortamını sunabiliyor. Klasik Türk meyhanesinin muhteşem atmosferinde rakınızı yudumlayabiliyorsunuz. Duvarda eski fotoğrafların yer aldığı, birkaç dizenin, şiirden alıntıların bulunduğu bu meyhaneler samimiyetiyle insanı büyülüyor.

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara


Meyhaneye Gidilir De Rakı İçilmez Mi?


İçki konusunda bizim meyhanelerimizin çok geniş bir repertuarı bulunuyor. Zaten sadece yerli içkiler bile ayrı bir menü oluşturuyor. Ancak meyhane demek her zaman için rakı demektir. Nedendir bilinmez ama rakının çok farklı bir muhabbeti oluyor. Rakı muhabbeti diye artık literatüre de girmiş olan şey ancak meyhane ortamında yaşayabiliyorsunuz.

Ankara Park Caddesi meyhaneleri rakı içilebilecek mekânlar. Farklı türde rakı keyifleri bulunsa da genellikle rakı ya sek olarak içiliyor ya da buz gibi soğuk suyla beraber tatlandırılıyor. Ancak rakının vazgeçilmezi elbette ki dost muhabbetidir. İşte bu meyhanelere gittiyseniz zaten yanınızda dostlarınız vardır. Muhteşem bir geceyi rakı ile ve dostlarla birlikte geçirmek istersiniz.

Rakının ortamı güzelleştiren muhabbeti artıran bir kıvamı ve kokusu vardır. Anasonun kokusunu şöyle meyhanede içinize çektiğinizde diller çözülmeye başlar. Herkes dağarcığındaki dertlerini birer birer masaya koymaya başlar. İşte zaten muhabbet de ondan sonra güzelleşir; bir tarafta hüzün yer alır diğer tarafta gırgır ve şamata.

Belki de bu yüzden canlı rakı isteyen mutlaka yanına bir iki tane dost ayarlamaya çalışır. Hatta bazen hanımlardan fırçala yenir bunun yüzünden. Ancak sonuç itibariyle gidilen mekân bellidir, içilen içki bellidir, gidilen dostlar da bellidir. O yüzden hanımlar ne kadar kızsa da çok fazla sesini çıkartmazlar. Çünkü Ankara Park Caddesi meyhaneleri hala nezaket içerisinde sizleri ağırlamaya devam eden müstesna mekânlardır.

Fasıl İle Kulaklarınızın Pasını Silin


Bizler efkârlı insanlarız dertli insanlarız. Anadolu insanı hakikaten böyledir ama eğlenmesini de gayet iyi bilir. Bu yüzden zaten bizim düğünlerimiz dillere destan değil mi? Aynı şekilde meyhanelerimizin de eğlence kültüründe farklı bir özelliği bulunuyor. Bir taraftan efkârın dibine vurulabiliyor diğer taraftan da göbek atıp bir anda coşabiliyorsunuz. İşte size bu ortamların hepsini fasıllı meyhaneler sunuyor.

Ankara Park Caddesi meyhaneleri içerisinde yer alan fasıllı meyhaneler de ayrı bir yere sahip. Ankara'nın artık yeni eğlence mekânlarından olan Park Caddesi'nde bulunan bu meyhanelerdeki fasıl heyetleri de görülmeye değer. Hakikaten gecenin ilerleyen saatlerine doğru yavaş yavaş etkisi altına alıp bütün dertlerini unutturuyorlar.

Felekten bir gece çalmak ve dostlarla beraber dertten kederden uzaklaşmak istiyorsanız mutlaka fasıllı meyhanelere gitmeniz gerekiyor. Utun kemanın hatta neyin insanı farklı âlemlere götüren güzel bir havası var. Böylece hakikaten bir geceliğine olsun derdimizden tasanızdan uzaklaşabiliyorsunuz. Sonuç itibariyle eğlenmek herkesin hakkıdır. Hele ki kaliteli eğlence fasıllı meyhanelerde mutlaka yapılmalı. Adeta terapi gibi geliyor.

Canlı Müzik Sadece Fasıldan İbaret Değil


Her ne kadar Klasik Türk Meyhanesi konseptinde canlı müzik demek fasıl ve Türk Sanat Musikisi demekse de özellikle gençler için, kanı kaynayanlar için mutlaka yeni ve modern meyhanelere de ihtiyaç var. Ankara Park Caddesi meyhaneleri içerisinde en yeni ve modern olan meyhanelerde bunu sonuna kadar yaşayabiliyorsunuz.

Bildiğimiz klasik bar tarzında dekore edilmiş olan bu meyhanelerde canlı müzik adına da çok farklı seçenekler bulunuyor. Biraz türkü bar havasında biraz da modern ve yabancı müziklerin yer almış olduğu meyhaneler özellikle gençler tarafından rağbet görüyor. Kendine has olan havası ile birlikte ilk başta Türk meyhanesine alışanlar yadırgasalar da zaman içerisinde bu meyhanelerin de oldukça hoş yerler olduğu anlaşılıyor.

Zaten gençler çok uzaklardan bile bu meyhanelerde eğlenebilmek için üşenmeden geliyorlar. Ankara Park Caddesi meyhaneleri bu bakımdan hakikaten takdir edilmeyi hak ediyor. Her yaştan müdavimi ağırlayacak geniş bir konsepti bulunuyor.

Aradığınız Huzuru Meyhane Bahçesinde Bulabilirsiniz


Özellikle Ankara'nın yaz akşamlarında ne yapalım diye düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeyin. Hemen sayfalarımızda bulunan Ankara Park Caddesi meyhaneleri içerisindeki bahçeli olan meyhanelere rezervasyon alın. Emin olun pişman olmayacaksınız. Çünkü muhteşem mekânlar.

Ankara'nın tertemiz atmosferinde Park Caddesi'nde uzanan bahçeli meyhaneler muhteşem bir dekorasyona da imza atıyor. Tamamen doğal bir şekilde Dizayn edilmiş olan bahçede yer alan ahşap sandalye ve masaların üstünde adeta nostalji yaşıyorsunuz. Kendinizi Türk filmlerinin unutulmaz sahnelerindeki kahramanlar gibi hissedebilirsiniz.

Bir tarafta sevgiliniz diğer tarafta muhteşem bir canlı müzik gökyüzünde de mehtap. Tam bir film sahnesi gibi değil mi? İşte bu unutulmaz anlar Ankara Park Caddesi meyhanelerinde yer alıyor. Özellikle çok güzel bahçelerin bulanan meyhaneler bahar ve yaz akşamlarında dolup taşıyor.

Bekârlığı Meyhanede Uğurlayın


Dedik ya herkesin meyhaneye gelmek için bir bahanesi vardır diye. Bekârlığa veda partisinden daha güzel bahane de bulamazsınız. Düşünsenize evliliğe adım atıyorsunuz ve düğünün hemen arifesinde dostlarınız tarafından ödüllendirilerek bekârlığa veda partisini meyhanede yapıyorsunuz. Daha ne olsun?

Ankara Park Caddesi meyhaneleri birçok gencin bekârlığa veda partisine de ev sahipliği yapıyor. Organizasyonlar konusunda son derece tecrübeli olan işletmeciler sizin keyfiniz için her türlü ayrıntıyı düşünüyor. Oldukça özel bir akşam yaşamanız için zaten bütün detaylar bu meyhanelerde yer alıyor. Canlı müzikle beraber coşup evlilik öncesi son demlerinizi dostlarla beraber güzellikler arasında yaşayabiliyorsunuz.

Tabii evlendikten sonra da eşinizle beraber mutlaka bu meyhanelere gelmelisiniz. Çünkü meyhaneler hakikaten nezih ortamlar ve her türlü müşteriyi ağlamayı gayet iyi biliyorlar. Bu sebeple zaten kız kıza gidilebilecek mekânlar arasında bulunuyorlar. Ancak siz yine de dostlarla meyhaneye gelmeye devam ediyorsanız arada eşinizi de ödüllendirmeyi unutmayın. Hem böylece evde de sıkıntı yaşamazsınız bizden tavsiye.

Müziksiz Meyhane Olur Mu Demeyin


Hep fasıl Türk Sanat Müziği diyoruz ya müziksiz meyhaneler de var. Üstelik Ankara Park Caddesi meyhaneleri içerisinde hizmet veren müziksiz meyhanelerin de oldukça geniş bir müşteri topluluğu bulunuyor. Peki, neden müziksiz meyhaneye gidilir? Tabii ki kafa dinlemek için. Son derece dingin olan bu meyhanelerde ruhunuzu dinlendirebiliyorsunuz.

Özellikle gündüz işle güçle evle birçok dünya meşgalesi ile uğraşan insanoğlunun mutlaka kafasını dinleyebileceği bir atmosfere ihtiyacı var. Zaten geceler de kafa dinlemek için değil midir? Hele de ruhunuzu dinlendirmek istiyorsanız müziksiz olan meyhaneler son derece uygun. Bu meyhanelere tek başına da gidebilirsiniz. Ancak yine de dostlarla beraber gittiğinizde sessizce usulü adabı ile beraber gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhabbet edebiliyorsunuz.

Müziksiz meyhanelerin en güzel tarafı sadece dost sesine aşina olmanız. Belki biraz da iç sesinizi dinlemeniz. Özellikle yaşananların muhasebesini yapmak efkârını içinde yaşamak isteyenler için müziksiz meyhaneler bulunmaz bir fırsat sunuyor. Buz gibi rakınızı yudumlayıp şarabınızı içerken aradığınız huzuru bulabiliyorsunuz.

Mezeler ve Ara Sıcaklar Bir Harika


Bizim meyhane kültürümüzün merkezinde mutlaka rakı ve şarap bulunuyor. Ama rakının yanında da mezeler ayrı bir lezzet olarak yer alıyor. Hatta içkiyi çok sevmeyenler sırf mezesi için bile meyhanenin yolunu tutabiliyor. Bu bakımdan Ankara Park Caddesi meyhaneleri farklı mezelerin yer almış olduğu farklı mekânlar.

Park caddesi meyhanelerinde hangi lezzeti arıyorsanız bulabiliyorsunuz. Onlarca farklı meze alternatifi var. Sakatatlar ayrı bir yerde dururken deniz mahsullerinden oluşan mezeler ayrı bir yerde bulunuyor. Ayrıca yoğurtlu ezmeli olan birçok meze çeşidi de yine sofralarda yer alıyor. Türk mezesi olduğu gibi Yunan mezesi de sofranızda bulunabiliyor.

Ankara Park Caddesi meyhaneleri genellikle servisinde oldukça bonkör davranıyor. Atom, deniz börülcesi, Köz patlıcan sofrada yer arıyor. Eğer bira içiyorsanız mutlaka enfes soslu patates tava hemen servis ediliyor. Yunan mezelerinin de ayrı bir yeri var. Girit ezmesi, fava, radika otu, favalı enginar hemen sofranıza getiriliyor.

Mezeler bir enfes. Peki, ara sıcaklar nasıl diyorsanız onlar da mutlaka tadılmalı diyoruz. Çok farklı ara sıcaklar bu meyhanelerde size sunulabiliyor. Özellikle balık ürünleri tercih ediliyor. Böylece rakının da şarabının yanında enfes bir şekilde karnınızı doyurabiliyorsunuz.

Eğer yolunuz bir Ocak başı meyhanesine düşmüşse zaten yapacak fazla bir şey yok. Muhteşem lezzetlerle damağınızı tatlandırabiliyorsunuz. Hakikaten çok farklı lezzetlerin yer almış olduğu Ocak başı meyhanelerinde özellikle kuzuyu tavsiye ediyoruz. Hem şarabın hem de rakının yanında güzel bir uyum sağlıyor.

Kalite Her Zaman Pahalı Mıdır?


Genellikle iyi ve kaliteli olan şeylerin fiyatları yüksek olur ancak Ankara Park Caddesi meyhaneleri bütçenizi düşünüyor. Son derece kaliteli hizmetin sunulduğu bu meyhanelerde fiyatlar oldukça uygun.

Eğer fix menü tercih etmişseniz zaten ödeyeceğiniz rakamlar da üç aşağı beş yukarı belli. 50 lira ile 75 lira arasında limitli menüler yer alırken ortalama 100 Lira civarı limitsiz menüler size sunuluyor. Tabii ki bu menülerde yukarıda bahsettiğimiz mezelerin ara sıcakların tamamı yer alıyor. Rakı şarap bira yerli ve yabancı içkiler de sofranızda arzı endam ediyor. Size düşense içkinizi yudumlayıp harika lezzetlerden tadarak dostlarla muhabbete devam etmek.