BU AKŞAM ANKARA YENİMAHALLE MEYHANELERİ İLE KENDİNİZİ ÖDÜLLENDİRİN

blog yazısı ekle !

BU AKŞAM ANKARA YENİMAHALLE MEYHANELERİ İLE KENDİNİZİ ÖDÜLLENDİRİN

Ankara'nın en elit semtlerinden birisi olan Yenimahalle birçok büyük yapıyı ve modern binayı bünyesinde barındırıyor. Bununla birlikte eğlence adına da çok fazla seçeneğin olduğu Yenimahalle'de özellikle meyhaneleri tavsiye ediyoruz. Ankara Yenimahalle meyhaneleri hakikaten müstesna mekânlar olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Bundan dolayıdır ki bir gece olsun kendinizi ödüllendirmek ve sevdiklerinizle beraber güzel bir akşam geçirmek istiyorsanız Ankara Yenimahalle meyhaneleri ile kendinize güzel bir akşam hediye edin. Emin olun pişman olmayacaksınız. Çünkü bu meyhanelerde eğlencenin de keyfin de en güzelini yaşayabilirsiniz.

Her Daim Yeni Her Daim Güzel


Ankaralıların çok iyi bilmiş olduğu Ankara meyhaneleri hakikaten güzel mekânlar. İşletmeciler sizi tabiri caiz ise adam gibi ağırlamayı çok iyi biliyorlar. Bu sebeple kendinizi ödüllendirmek istediğinizde bu meyhaneler tercih edilecek ilk mekânlar oluyor.

Özellikle Yenimahalle yakınlarında açsanız burada bulunan meyhanelere göz atmanızı istiyoruz. Her birinde farklı bir hatıra farklı bir hikâye var çünkü. Ankara Yeni Mahalle meyhaneleri Bu açıdan her zaman güzelliğini ve kalitesini konuşturmayı çok iyi biliyor.

Bir mekânın kalitesinin değeri aradan zaman geçip tekrar uğradığınızda aynı kaliteyi samimiyetini güzelliğini hissedip yakalamanızdır. İşte Ankara Yenimahalle meyhaneleri aradan yıllar bile geçse tekrar uğradığınızda sanki dün buradaymışçasına bir hisse kaptırır sizi. Bu da oldukça önemlidir.

Böylece birçok müdavimi Ankara Yenimahalle'deki meyhanelerini sahiplenmiş durumdadır. Bu meyhaneler onlar için adede tanıdık bir sima gibidir, bir dost gibidir. Akşam meyhaneye gittiklerinde rahatlar ve huzura ererler.



Ankara Yenimahalle Meyhanelerinde Ne İçilir?


Eğer meyhaneye gidiyorsanız bu soru aslında biraz abes kaçıyor. Zira Türk meyhanesine gidiyorsanız elbette ki rakı sofranızı başköşesinde bulunacaktır. Rakı içmeden meyhanenin hakkını vermek mümkün değildir. Rakı içmeden meyhanenin keyfine varmak da mümkün değildir. Bu sebeple Ankara Yenimahalle meyhaneleri rakının en güzel içileceği yerler arasında bulunmaktadır.

İsterseniz sek için isterseniz buzlu hiç fark etmez rakı her zaman güzeldir. Rakı içilecek zaman dilimi oldukça önemlidir. Genellikle akşam gün batımından sonra rakı içilmeye başlanır. Bu sebeple akşamı iple çeken rakı müdavimlerinin sayısı hiç de az değildir.

Ankara'nın soğuk kış günlerinde iş ortamında bunalan birçok kişinin gözü saate kaymaya başlar. Akşam şöyle bir gelse de gitsek dostlarla beraber Meyhanede içsek derler. Hakikaten de hak vermek lazım bu insanlara. Çünkü Ankara'da soğuk kış gecelerinde yapılabilecek en güzel şey dostlarla beraber meyhanede buz gibi bir rakı ile beraber boğazınızın pasını silmektir.

Rakı zaten bu yüzden güzel değil midir? Özellikle dostlarla beraber yiyip içmek için rakı tercih edilir. Rakı genellikle tek başına pek tercih edilmez. Meyhane ortamında dostlarla sevdiklerinizle ailenizle sevgilinizde bir arada iseniz rakının keyfine doyum olmaz. O yüzden diyoruz ya rakı her zaman birleştiricidir diye. Gönülleri birleştirir çünkü.

Fasılla Uzayan Gecelere Var Mısınız?


Bütün bir haftanın yorgunluğunu atmak istiyorsanız mutlaka Ankara Yenimahalle meyhaneleri sizi bekliyor olacaktır. Bu meyhaneler özellikle hafta sonu gittiğinizde sabaha kadar sürecek bir eğlenceye imza atabilirsiniz. Bilhassa canlı müzik dediğimiz hizmetin verilmiş olduğu meyhanelere yolunuzu düşürmeye çalışın, pişman olmazsınız.

Fasıllı meyhaneler hakikaten bulunmaz bir nimettir. Dertli iseniz derdinizi unutturacak her şey fasıl içerisinde adeta nakşedilmiştir. Peşrev ile beraber başlayıp ara nağmeler ile devam eden fasıl muhabbeti sabahlara kadar sürer. Şöyle arada bir rakı molası verirsiniz, o ayrı. Ama eğer fasıllı meyhaneye gitmişseniz gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik devam eder. Kesintisiz bir şekilde sürer.

Özellikle de haftanın yorgunluğunu atmak veya dertlerimizi unutmak için fasıllı meyhaneler birebirdir. Fondaki sesin eşliğinde bazen maziye gidersiniz o güzel günleri yâd edersiniz bazen de gelecek adına bir takım planlar kurmaya başlarsınız. Garip bir ortamdır meyhane ortamı. Bir hüzünlenirsiniz bir an sonra ise coşarsınız. Tıpkı bu dünya gibidir meyhaneler.

Kız Kıza Nereye Gidilir Diye Düşünmeyin Artık


İster çalışan bir kadın olun isterseniz ev hanımı veya üniversite okuyan bir öğrenci hiç fark etmez. Eğer Ankara'da ikamet ediyor ve kız kıza gidilecek mekânlar arıyorsanız tabii ki meyhanelere gideceksiniz. Özellikle Ankara Yenimahalle meyhaneleri bu bakımdan son derece kaliteli mekânlar olarak dikkat çekiyor.

Çok rahat bir şekilde kız kıza gidip eğlenebilirsiniz. Kurtlarınızı döküp dans edebilirsiniz. Çünkü bu mekânlarda sınırsız özgürlük kadınlara sunuluyor. Sürekli olarak erkeklerin uğrak yeri haline gelen meyhaneler elbette ki kadınlara da kapısını sonuna kadar açmayı gayet iyi biliyor ve hakikaten de hanımlar bu meyhanede çok güzel bir şekilde ağırlanabiliyor

Kız kıza gidilebilecek Ankara meyhaneleri bu bakımdan oldukça önemli bir hizmet veriyor. Çünkü Ankara'da yapılabilecek çok fazla etkinlik var. Ancak kız kıza gidip gecenin ilerleyen saatlerine kadar nezih bir ortamda eğlenebileceğiniz mekânlar Yenimahalle'deki meyhanelerdir. Bu konuda oldukça kaliteli işletmecilerin size sunmuş olduğu bütün opsiyonlardan sınırsız bir şekilde istifade edebilirsiniz.

Yaz Geceleri ve Açık Hava Meyhaneleri


Bir memur kenti olan Ankara yazın bir nebze olsun boşalmaya başlar. Genellikle memurlar izinlerini yaz döneminde kullandığından dolayı şehrin kalabalığı biraz azalır. Eğitim öğretime de ara verildiği için üniversite öğrencileri gider ve böylece şehir biraz tenhalaşmaya başlar. İşte yazın sıcak vakitlerinde uzayan geceleri İhya etmek istiyorsanız açık hava meyhaneleri mutlaka denenmelidir.

Ankara Yenimahalle meyhaneleri içerisinde hizmet veren bahçeli meyhaneler hakikaten bu dönemde bulunmaz fırsat oluyor. Ankara'nın bunaltıcı yaz akşamlarında serin bir ortamda yeşillikler arasında dostlarla ve sevgilinizle güzel bir gece geçirebilirsiniz.

Meyhanenin bahçe kısmının dekorasyonu genellikle oldukça sade tutulmaktadır. Ancak yeşilin her tonunun yer aldığı bahçelerde birçok çiçek de bulunmaktadır. Böylece oldukça romantik bir ortamda yaz akşamları gecenin ilerleyen saatlerine kadar buz gibi rakınızı yudumlayıp şarabınızı içebiliyorsunuz.

Açıkhava meyhaneleri sadece dostlarla ve sevgilinizle gidebileceğiniz mekânlar değil. Son derece geniş olan bahçelerde aynı zamanda organizasyonlar da yapılabiliyor. Hatta düğününüzü yapmak için bile Ankara Yenimahalle meyhaneleri tercih edilebiliyor. Bu konuda işletmeciler de son derece tecrübeli ve sabırlı kimseler. Bu sebeple en kalabalık gruplar bile sorunsuzca ve nezaket içerisinde ağırlanıyor.

Yani bir yaz akşamı veda yemeği vermek doğum günü kutlamak mezuniyetin neşesine varmak istiyorsanız Ankara Yenimahalle meyhaneleri arasında bulunan açık hava meyhanelerine gitmeniz gerekiyor. Bahçeli olan bu meyhanelerin bazıları saklı bahçe olarak hizmet veriyor. Gözden ırak ancak gönle çok yakın mekânlar. Mutlaka tercih edin ve en azından bir akşam olsun bu açık hava meyhanelerinde güzel bir yaz akşamını dostlarla veya sevdiklerinizle beraber geçirin.

Fix Menü Bana Yeter Mi Demeyin


Eğer yemeyi seviyor ve meyhaneye gittiğinizde iştahınız daha da açılıyorsa Ankara Yenimahalle meyhaneleri tam size göre. Fix menü uygulamasının devreye girdiği bu meyhanelerde çok fazla ödemeyebilirsiniz. Fix menüyü duyunca iştahlı olan kimselerin bazen kafasında soru işareti oluşuyor. Acaba mezeler ve ara sıcaklar yeterli mi, karnımızı doyurur mu?

Hiç dert etmenize gerek yok. Ankara Yenimahalle meyhaneleri her açıdan size yetecek olan son derece kaliteli mekânlar. Bir kere sadece limitli menülerde sunulan mezelerle ara sıcaklarla bile karnınızı doyurabilirsiniz. Soğuk mezelere eşlik eden sıcak mezeler ve yanında da ara sıcaklar mevsim balıklarından harmanlanmış olan muhteşem lezzetler… Daha ne olsun? Sofrada her şey var. Tabii ki bunun yanına da servis edilen yerli ve yabancı içkiler.

Üstelik ödeyecek olduğunuzu rakamı duyduğunuzda zaten Fix menüden kolay kolay vazgeçilmiyor. Genellikle 75 liraya Fix menü ile beraber karnınızı doyurup güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Biraz daha Bonkörce davranıp limitsiz içki opsiyonundan faydalanmak istiyorsanız ödeyeceğiniz rakam genellikle 100 Lira civarı.

Bu kadar kaliteli mekânlarda saatlerce oturup yiyip içip sadece bu rakamı ödemek de hakikaten bulunmaz bir nimet oluyor. Bu sebeple Ankara Yenimahalle meyhaneleri son derece rağbet gören mekânlar. Eğer güzel ve elit bir yerde özel bir masada akşamınızı ihya etmek istiyorsanız da rezervasyon almayı ihmal etmeyin. Zaten sayfalarımızda bu meyhanelerin bütün iletişim bilgileri bulunuyor.