ANKARA MEYHANE EKŞİ SÖZLÜK GÜZELLEMELERİ

blog yazısı ekle !

ANKARA MEYHANE EKŞİ SÖZLÜK GÜZELLEMELERİ

İnternet teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızın her anı değişmiş durumda. Adeta yaşam şartlarımız ve standartlarımız yeniden yazıldı dersek yalan olmaz. Bunların arasından insanların özgürce düşüncelerini ifade etmesi ve bu ifadelerin yer alacağı özgür platformlar da önemli bir yerde bulunuyor.

Ülkemizin bağrından koparak kendisini geliştiren ve günümüzde geniş bir takipçi kitlesine hitap eden Ekşi sözlük bu açıdan müstesna bir yerde duruyor. Herkesin rahat bir şekilde istediği konu hakkında yorum yapabildiği ekşi sözlük özellikle ürünler mekânlar hakkında bilgi almak isteyenler için birinci ağızdan samimi ifadeleri bünyesinde barındırıyor.

Eğer siz Ankara'da meyhaneye gitmeyi düşünüyor ve meyhane hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Ankara meyhane ekşi sözlük yorumlarına göz atmanız gerekiyor. Birbirinden farklı tarzlarda yazılmış olan bu yorumlarda aslında meyhanelerin de röntgeni çekiliyor.

İsterseniz gelin birlikte göz atalım. Ankara meyhane ekşi sözlük yorumlarında nelerden bahsedilmiş Ankara meyhaneleri hakkında hangi bilgiler verilmiş.

Türk Meyhanesi Ekşi Sözlüğün De Vazgeçilmezi


Eğer meyhane sizin için Türk Meyhanesi anlamı taşıyorsa Ankara meyhane ekşi sözlük yorumlarında da Türk Meyhanesi ilk sıralarda yer alıyor. Yorumları incelediğinizde birçok kişi için meyhanenin Türk meyhane konseptini çağrıştırdığı çok net bir şekilde ortaya konuyor.

Mesela takipçilerden birisinin ifade ettiği gibi meyhane öyle masaların üstüne çıkıp da eğlenilen yerler değildir. Ağır ağır usulü adabı ile içmek gerekir şeklinde ifade edilen Türk meyhanesi Ankara'da fazlasıyla mevcut. Bu meyhanelerin en önemli özelliği de zaten nezih mekânlar olması.

Son derece zarif olan meyhaneciler tarafından işletilen Türk Meyhanesi Ankara'nın neredeyse her köşesinde yer alıyor. Çok uzun zamandır şekillenmiş olan bir usul ve adap da meyhanenin içerisinde hissettiriyor kendisini. Bununla alakalı Ankara meyhane ekşi sözlük yorumlarına göz attığınızda bu meyhanelerin önemini çok daha iyi anlayabiliyorsunuz.

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Rakıcı - Ankara Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Kuytu Meze Balık - Ankara Meyhane

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Hayat Bir Sahne - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane - Ankara Meyhane

Kızılay

Sevdiğinle Gel Diye….
İKİNCİ KUŞAK AİLE İŞLETMESİ

1955 yılında başlayan baba mesleğimizi, 2019 yılında açtığımız yeni işletmemiz "Safie Meyhane" ile devam ettirmekteyiz…
Mekanımızda eşsiz lezzetleri, zengin menü ve uygun fiyatlarla sizlere sunmaya çalışıyoruz…
Misyonumuz;
Aile mesleğimizi devam ettirmek ve meyhane kültürünü yeni nesillerle buluşturarak yaşatmaktır.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara

Mardin Konağı - Ankara Meyhane

Çankaya


devamını oku...
Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Fiz Meyhane - Ankara Meyhane

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1946. Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Şilingir Meyhane - Ankara Meyhane

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara


Meyhanelerde En Çok Samimiyet Aranıyor


Eğer Ankara meyhane ekşi sözlük yorumları detaylı bir şekilde incelenirse yine meyhane denince en çok samimiyetin akla geldiğini görebilirsiniz. Özellikle meyhane müdavimleri için samimiyet vazgeçilmez bir unsur oluyor. İşin enteresan tarafı genç müdavimler için de samimiyet meyhane denilince aranan özelliklerin başında geliyor.

Ekşi sözlükte konu kaçıp bu konu ile ilgili yorum yapan birçok genç meyhane müdavimi de meyhanelerin en çok samimiyetinden hoşlandıklarını belirtiyorlar. Barlarla veya gece kulüpleri ile kıyaslandığında Ankara meyhanesi son derece nezih ve samimi mekânlar olarak birçok kişinin dikkatini çekiyor.

Salaş Meyhanelerin De Müdavimi Pek Çok


Türk meyhanesi ne kadar popülerse salaş meyhaneler de o kadar talep görüyor. Hatta akşamları sessizce kafasını dinlemek isteyen birçok kişi için salaş meyhaneler Ankara meyhane ekşi sözlük yorumlarında da ön plana çıkartılıyor.

Hakikaten Ankara salaş meyhaneleri bu bakımdan oldukça meşhurdur. Ankara'nın o kalabalık iş yükünün fazla olduğu boğucu atmosferinden kurtulmak rahatça bir nefes almak dertlerden uzaklaşmak için birçok kişi için salaş meyhaneler tercih ediliyor.

Salaş meyhanelerin en çok dikkat çeken yönlerinden birisi de son derece mütevazı mekânlar olması. Zaten Türk Meyhanesi ve salaş meyhanesi sade dekorla beraber sizi ağırlıyor. Ahşap masa ve sandalye beyaz masa örtüsü mütevazı ve zarif meyhane işletmecileri şatafattan uzaklaşmış ortamlar. İnsanın aradığı huzur iklimi bu meyhanelerde bu şekilde sağlanıyor.

Ekşi Sözlükçüler İçin De Rakı Baş Köşede


İnsanlar bir şeyler hakkında bilgi almak merak ettiklerini öğrenmek istiyorlarsa internete müracaat ediyorlar. Ama samimi bir şekilde bir şeyler öğrenmek istediğinde genellikle Ekşi sözlüğün sayfalarına göz atılıyor. Çünkü burada hakikaten samimi ve saf abartıdan uzak bir şekilde her şey dile getiriliyor.

Bu bakımdan Ankara meyhane ekşi sözlük yorumları içerisinde dikkat çekici bir şekilde rakı övülüyor. Demek ki rakı bizim meyhanelerin başköşesinde bulunduğu gibi Ekşi Sözlük müdavimlerinin de yine başköşesinde yer almaya devam ediyor. Hakikaten meyhanelerimizin merkezinde olan rakı farklı bir içecek.

Yorumlarda en çok dikkat çeken şey rakının birleştirici etkisinden bahsedilmesidir. Yani dostları bir araya getirmesi övülerek anlatılıyor. Özellikle Türk meyhanesine salaş meyhaneye veya Yunan meyhanesine gittiyseniz masanıza rakı servis ediliyor. Rakı ile birlikte başlayan muhabbetin de tadına doyulmuyor.

Mezeler Takipçilerden Tam Not Almış


Ankara meyhane kültürü hakikaten sağlam bir usul ve adap üstüne kurulmuş. Rakının şarabın nasıl içileceği gayet iyi biliniyor. Bu bakımdan meyhane işletmecileri de hiçbir şey esirgemiyorlar. Özellikle rakı ile şarabın yanında size sunulan mezeler başköşede yer alıyor. Ankara meyhane ekşi sözlük takipçileri için de Ankara meyhaneleri mezeleri övülecek unsurlar olarak ön planda yer almış.

Birçok takipçi Ankara'daki meyhane ortamından bahsederken mezelere ayrı paragraf açmış. Mezelerin son derece lezzetli olduğundan ve çeşitliliğinden bahsedilmiş. Göz attığımızda gerçekten de bunun doğru olduğunu görebiliyoruz. Fix menü meyhanelerde sunulmakta olan ekonomik sofralarda en az 6-7 çeşit meze size eşlik ediyor.

Bir taraftan soğuk mezeler getirilirken diğer taraftan sıcak mezeler sofranızda arzı endam ediyorlar. Türk mezeleri olduğu gibi Yunan mezeleri de mutlaka sofraya getiriliyor. Girit ezmesi fava deniz börülcesi şakşuka haydari cacık peynir çeşitleri ne arıyorsanız mevsimine göre en alası ile sofranızda bulunuyor. Deniz mahsulleri, karides güveç, kalamar tava ve daha pek çok opsiyon da size bu meyhanelerde meze olarak ikram ediliyor.

Ekşiciler İçin De Fiyatlar Son Derece Makul


Ekşi sözlükte yorum yapanların bazen ayarı olmaz. O yüzden akıllarına ne geliyorsa direkt olarak yoruma düşerler. Bu bakımdan Ankara meyhane ekşi sözlük yorumlarına göz attığımızda Ankara'daki meyhanelerine ne kadar kaliteli hizmet verdiğini daha iyi anlayabiliyoruz. Yorumların neredeyse tamamı olumlu yönde ve beğeni ile beraber güzel sözlerle Ankara meyhaneleri övülmüş.

Ankara meyhaneleri için tam not verilen konulardan bir tanesi de fiyat portföyü. Gerek Fix menü uygulanan meyhanelerde gerekse diğerlerinde fiyat genellikle makul bulunuyor. Ödenen rakam meyhanelerin sunduğu hizmet mezeler ara sıcaklar ana yemekler içki çeşitleri göz önüne alındığında birçok meyhane tam not almayı başarmış. Anlayacağınız Ankara meyhane ekşi sözlük müdavimlerinden tam not almış güzel yerler. O zaman yapılacak tek bir şey kalıyor, bu mekânların hakkını vermek ve güzel bir geceyi sevdiklerinizle, eşiniz ve dostunuzla beraber Ankara meyhanelerinden tercih edeceğiniz birinde geçirmek. Emin olun pişman olmayacaksınız.